Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
1. júna 2023, 9:00
Čas čítania 0:40
Matej Ohrablo Čoje

Demotivácia: Balut sa líši podľa stupňa vývinu kačacieho embrya, môže byť jemný aj „chrumkavý“

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Po troch rokoch sa do Podgastu vracia najneznámejší demotivačný vtipálek slovenských internetov, tentoraz preto, aby zaspomínal na svoje potulky po Ázii.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Čo je typické jedlo pre Borneo.
  • Prečo ho filipínske jedlo až tak neočarilo.
  • Ktoré dve divné ázijské špeciality vyskúšal a ktorá naňho urobila väčší dojem.

Demotivácia je internetový memelord a humorista a podľa ľudí, ktorí ich niekedy videli stáť vedľa seba, aj Čojeho dvojča oddelené pri pôrode. V Podgaste je už tretíkrát, tentoraz ako čerstvý svetobežník s čerstvými zážitkami z Filipín, Bornea a Južnej Kórey.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia