Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Voyo.
30. mája 2023, 17:30
Čas čítania 1:27
Sponzorovaný obsah

Chystáš sa na Grape festival? Refresher, Voyo a Red Bull spájajú sily v spoločnej zóne

Chystáš sa na Grape festival? Refresher, Voyo a Red Bull spájajú sily v spoločnej zóne
Zdroj: Grape Festival
ZAUJÍMAVOSTI FESTIVAL GRAPE FESTIVALY RED BULL VOYO
Uložiť Uložené

Trojica Refresher, Red Bull a Voyo ti prinesie spoločnú festivalovú zónu, v ktorej sa budeš zabávať od rána do večera.

Návštevníci obľúbeného slovenského festivalu Grape budú môcť preskúmať nové festivalové miesto. Lifestylový magazín Refresher, značka Red Bull a streamovacia služba Voyo sa rozhodli priniesť na Grape festival 2023 spoločnú hudobnú zónu.

Na tomto mieste nájdeš programovo vyvážený priestor, kde sa budú všetci festivaloví návštevníci zabávať po celý deň. Voyo si v tejto zóne pripraví pre teba vlastný hudobný stage, na ktorom vystúpia mladí interpreti z česko-slovenskej hip-hopovej scény, elektroniky a RnB.

„Tešíme sa, že môžeme dlhoročné mediálne partnerstvo Refresheru s festivalom Grape rozšíriť o spoluprácu so značkami Voyo a Red Bull, s ktorými sme realizovali viaceré úspešné obsahové kampane. Mediálne výstupy z festivalu Grape každoročne na webe a sociálnych sieťach Refresheru zabávajú desaťtisíce čitateľov a divákov. Vďaka značkám Voyo a Red Bull môžeme tento obsah povýšiť na novú úroveň a v spoločnej zóne priniesť ,Svet modernej generácie‘ priamo na festival,“ dodáva Samuel Majdek, kreatívny riaditeľ Refresheru SK & CZ.

Ilustračná foto.
Ilustračná foto. Zdroj: Unsplash/Anthony DELANOIX

Festival Grape je dlhodobo zárukou kvalitných hudobných zážitkov a ponúka priestor na prezentáciu zvučným svetovým menám, ale aj mladým nádejným umelkyniam a umelcom. Tešíme sa preto z partnerstva nielen s Grapeom, ale aj s ďalšími značkami ako Red Bull a Refresher. Myslím si, že toto spojenie bude pre návštevníčky a návštevníkov naozaj osviežujúce a intenzívne,“ hovorí Michal Borec, riaditeľ Centra marketingu skupiny Markíza.

„Dramaturgicky sme sa zamerali najmä na mladú generáciu, po minuloročnej úspešnej spolupráci s Jakubom Strachom aka NobodyListen a jeho projektom Addict sme sa dohodli na pokračovaní. Jakub pripraví sobotný program a Grape sa postará o účinkujúcich na piatok. Povenujeme sa teda opäť aktuálnym mladým menám z česko-slovenskej hip-hopovej scény, elektroniky alebo RnB,“ vysvetľuje Ján Trstenský, organizátor Grape festivalu. Program pódia festival postupne zverejní tento týždeň na svojich sociálnych sieťach a webstránke.

Kto vystúpi na Grape festivale 2023?

Na tohtoročný Grape festival zavíta kopec interpretov rôznych chutí. Headlinermi tohto ročníka sú Foals, Yungblud, Moderat a M83. Môžeš sa tešiť aj na zahraničných umelcov, ako napríklad Yung Lean, Bru-C, Sub Focus, Netsky a kopec iných. Priaznivcov slovenskej hudobnej scény potešia zase Para, Gleb, Hex, Jana Kirschner, Slobodná Európa, Medial Banana, FVLCRVM, Puding Pani Elvisovej, Saul, The Curly Simon alebo Berlin Manson.

Grape festival 2023 sa koná od 11. do 12. augusta 2023 na Letisku Trenčín.

Domov
Zdieľať
Diskusia