Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. apríla 2023, 14:46
Čas čítania 1:38
Dominik Vetrák

Apple TV+ v máji: Hlavu ti zapletie seriál Silo a z fotorealistického dokumentu o dinosauroch ti padne sánka

Apple TV+ v máji: Hlavu ti zapletie seriál Silo a z fotorealistického dokumentu o dinosauroch ti padne sánka
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Apple TV+ ponúka každý mesiac kvalitné nové seriály a inak to nebude ani v máji. Prečo by si si mal túto službu predplácať?

Apple TV+ každý mesiac dokazuje, že ide o streamingovú službu, ktorú sa oplatí predplácať. Možno nie neustále, keďže neponúkajú toľko obsahu ako Netflix či HBO, ale zameriavajú sa primárne na kvalitu, takže tam nájdeš veľké množstvo zaujímavých a originálnych seriálov či filmov. V máji budú stále ponúkať nové časti z 3. série Ted Lasso, no okrem toho chystajú aj niečo iné. 

Odporúčané
Pravda o Jackiem Chanovi: „Je to šovinistické prasa,“ povedala oscarová Michelle Yeoh. Jeho homosexuálna dcéra bola bezdomovkyňa Pravda o Jackiem Chanovi: „Je to šovinistické prasa,“ povedala oscarová Michelle Yeoh. Jeho homosexuálna dcéra bola bezdomovkyňa 26. apríla 2023, 14:30

Silo – mysteriózny sci-fi seriál – 5. máj

Rebecca Fergusson (Mission: Impossible) hrá Juliette, ktorá spoločne s tisíckami ďalších ľudí žije v gigantickom sile, kde prežívajú zvyšky ľudstva. Chovajú tam dobytok a pestujú obilniny, no v sile sa žije čím ďalej, tým horšie. Ľudia sú stále viac a viac zvedaví, prečo žijú pod zemou a čo je na povrchu také nebezpečné.

Zdá sa, že odpovede má len malé množstvo ľudí. V mysterióznom seriáli budú diváci odhaľovať tajomstvá spoločne s hlavnými postavami naprieč celkovo 10 epizódami. 5. mája vyjdú rovno dve časti, aby ťa tvorcovia na mysteriózny dej viac namotali. Okrem Rebeccy Ferguson si v seriáli zahrali aj David Oyelowo či Common (John Wick 2).

Prehistoric Planet – 22. 5. 

Druhá séria vynikajúceho dokumentárneho seriálu o dinosauroch sa zameria na nové prostredia, v ktorých dinosaury žili. Podľa prvého trailera je jasné, že tvorcovia neupustili z veľmi kvalitnej produkcie a vizuálnych trikov.

Celý seriál vytvorili počítačovými technológiami, vďaka ktorým vznikli dychberúce zábery na dinosaurov a spôsob ich života spred 66 miliónov rokov. Dokument znovu nahovorí legendárny David Attenborough. Druhá séria bude mať opäť 5 epizód, ktoré budú premiérovať každý deň od 22. do 26. mája.

.

Platonic – 24. 5. 

Seth Rogen (Superbad, Pineapple Express) a Rose Byrne (Susedia) sa do seba zamilujú v komediálnom, romantickom seriáli Platonic. Herci hrajú dvoch celoživotných kamošov, ktorí spolu nikdy nič poriadne nemali, ale kríza stredného veku ich nečakane zblíži. O 10-dielny seriál sa scenáristicky a režijne postaral Nicholas Stoller (Susedia, Bros). Z traileru nie je jasné, či to bude kvalitné, alebo skôr priemerné, ale skvelé chémiu medzi hercami uprieť nemôže nikto.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Domov
Zdieľať
Diskusia