Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou LOVESTREAM.
19. apríla 2023, 15:01
Čas čítania 0:39
Sponzorovaný obsah

LOVESTREAM prezradil ďalšie meno. Na festivale vystúpi známy slovenský interpret

LOVESTREAM prezradil ďalšie meno. Na festivale vystúpi známy slovenský interpret
Zdroj: Lovestream Festival
HUDBA LOVESTREAM FESTIVAL MAJK SPIRIT
Uložiť Uložené

Slovenský festival LOVESTREAM láka skvelými umelcami zo zahraničia a z našej domácej scény.

LOVESTREAM festival prezradil meno ďalšieho interpreta, tentoraz z našej domácej hudobnej scény. Na pódiu vystúpi známy slovenský raper Majk Spirit, ktorý si hitmi ako Primetime, Všetky oči na mne a Ženy treba ľúbiť získal mnoho fanúšikov. Pokiaľ si medzi nimi, tak si zarezervuj v kalendári sobotu 19. augusta 2023.

Majk Spirit nedávno informoval o vydaní svojho v poradí už piateho sólového albumu, ktorý predstaví v symbolický dátum 5. 5. Priaznivci legendy slovenskej hiphopovej scény tak budú mať jedinečnú príležitosť vypočuť si počas festivalového koncertu aj jeho najnovšiu tvorbu.

Majk Spirit sa v sobotu na LOVESTREAME pripojí k známym zahraničným umelcom.
Majk Spirit sa v sobotu na LOVESTREAME pripojí k známym zahraničným umelcom. Zdroj: Lovestream Festival

V sobotu na festivale LOVESTREAM vystúpia okrem Majka Spirita aj veľké zahraničné mená ako Alvaro Soler, Jason Derulo či Hardwell. Vstupenky na festival si môžeš zakúpiť TU

Po obrovskom úspechu prvého ročníka organizátori potvrdili druhý ročník festivalu LOVESTREAM, ktorý sa bude konať od 18. do 20. augusta. Trojdňový festival plný super mien zo zahraničia aj z domácej scény sa tento rok uskutoční Pri starom letisku v bratislavských Vajnoroch. Viac informácií o headlineroch nájdeš na oficiálnom webe LOVESTREAM festivalu.

Domov
Zdieľať
Diskusia