Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. marca 2023, 6:49
Čas čítania 0:47
Kristýna Dobiášová

„Stále to bolí!“ Chris Rock na Netflixe prehovoril o facke od Willa Smitha

„Stále to bolí!“ Chris Rock na Netflixe prehovoril o facke od Willa Smitha
Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard
ZAUJÍMAVOSTI CHRIS ROCK NETFLIX OSCAR 2022 OSCAR 2023 WILL SMITH
Uložiť Uložené

Americký komik Chris Rock sa vo svojom špeciáli na Netflixe vyjadril k facke od herca Willa Smitha počas minuloročných Oscarov. Rock pripisuje hercovu reakciu partnerským problémom s jeho ženou Jadou. Otvorene o nich hovorili v šou Red Table Talk.

Dňa 27. marca to bude rok od posledného udeľovania Oscarov. Stále však doznieva situácia, ku ktorej došlo priamo na pódiu pred zapnutými kamerami. Chris Rock dostal facku od herca Willa Smitha po vtipe smerovanom na jeho manželku Jadu. Rock túto udalosť pripomenul v špeciáli na Netflixe, ktorý sa vysielal 4. marca, niekoľko dní pred tohtoročným udeľovaním Cien Akadémie.

„Ľudia hovoria, že slová bolia,“ vyhlásil komik na margo Smithovej reakcie. „Každý, kto to hovorí, nikdy nedostal ranu do tváre.“ V show sa venoval širokej škále tém, kritiku mieril aj na politiku či tzv. woke culture.

„Pokúsim sa urobiť show bez toho, aby som niekoho urazil,“ dovolil si Rock ďalšiu poznámku. „Nikdy neviete, koho to môže vyprovokovať.“ Záverečné chvíle špeciálu venoval práve minulým Oscarom. „Stále to bolí! V ušiach mi zvoní Summertime,“ povedal s odkazom na Smithovu pieseň z roku 1991.

Zároveň si myslí, že facka súvisela skôr s hercovými partnerskými problémami a nie so samotným vtipom. „Normálne by som o tom nehovoril, ale oni to sami zverejňujú na internete,“ narážal na americkú talk show Red Table Talk.

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Rock špeciál zakončil vysvetlením, prečo sa nebránil: „Pretože som bol slušne vychovaný!“ povedal. „A viete, čo mi rodičia povedali? Nebi sa pred bielymi ľuďmi.“

Domov
Zdieľať
Diskusia