Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. februára 2023, 9:16
Čas čítania 1:06
Lukáš Čelka Daniel Mikolášik

Separ je synonymom úspechu, v kufri má drip za 50-tisíc. S newyorským raperom vydáva nový klip z albumu Flowdemort

HUDBA DMS SEPAR
Uložiť Uložené

Predpredaj svojho piateho sóla spúšťa už o pár dní.

Separ je medzinárodný. Nedokazujú to len jeho nedávne aktivity ako spolupráce s americkými rapermi, rezort v Indonézii či jeho vlastný rum z Panamy, ale aj nová skladba z očakávaného albumu Flowdemort s názvom International.

„Medzinárodné aktivity sú moja súčasť, ak nedopraješ, nebude ti dopriate, ty s*ka,“ hlási člen DMS vo svojom novom, jednoduchom, ale údernom klipe, pričom túto vetu rovno aj potvrdzuje zahraničným hosťom na skladbe. Konkrétne ide o vychádzajúceho newyorského rapera Fleega, ktorý má podľa slov Separa veľmi dobre našliapnuté a je možné, že jedného dňa jeho meno „vybuchne“.  

Spoluprácou s ním sa pochválil aj prostredníctvom stories na Instagrame. „Bol tu aj so svojou crew a opili sme sa ako prim*tívi. Okrem toho sme však natočili aj klip,“ dodal raper s tým, že ide o už tretí singel z jeho ohláseného albumu Flowdemort.

Separ taktiež poznamenal, že ide o beat-switchovú skladbu, ktorá sa skladá z dvoch podmazov, produkovanú Matejom Strakom. Big-up si podľa neho zaslúži nielen za samotné beaty, ale i za prechod, ktorý medzi nimi dokázal spraviť. 

Odporúčané
SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby 25. februára 2024, 12:30

Separ v novinke rapuje aj o tom, že jeho meno je synonymom slova úspech, o rolexkách na ruke či o dripe v hodnote 50 000 eur, ktorý vozí v kufri auta. Videoklip ako režisér a výkonný producent zastrešil Yaksha a klip natočila jeho produkčná spoločnosť LoveThemWorks. Konkrétne o kameru a edit sa postaral Juro Danko a o sprievodné fotografie Adam Tarana.

Raper na svojom Instagrame ešte v stredu odhalil cover aj tracklist svojho ohláseného sóla. V 18 skladbách sa okrem neho predstavia hostia ako Samey, Viktor Sheen či Alan Murin. Najzaujímavejšou spoluprácou však je, samozrejme, už dlhšie avizovaný track so Snoop Doggom, čo opäť pridáva na váhe novinke „International“.

Domov
Zdieľať
Diskusia