Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. februára 2023, 17:57
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Zem je vinou ľudstva v koncoch. Seriál s hviezdnym obsadením ti ukáže dosahy globálneho otepľovania

FILMY A SERIÁLY EXTRAPOLATIONS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Toľko známych hercov v jednom seriáli sa príliš často nevidí.

Apple TV+ predstavuje v prvom traileri seriál Extrapolations, ktorý divákom ukáže následky globálneho otepľovania. Či sa hrdinom podarí zachrániť planétu Zem alebo len odďaľujú nevyhnutné, budeme mať možnosť zisťovať od 17. marca tohto roku.

Antologický seriál bude v jednotlivých častiach zameraný na viacero príbehov a rôzne dosahy ekologickej katastrofy, ktoré sa vzájomne prepoja v jeden celok. Dokopy budeme mať možnosť vidieť 8 častí.

Anketa:
Dáš seriálu šancu?
Sem s ním!
Skúsim to, ale iba kvôli hereckému obsadeniu.
Nie, to nehrozí.
Sem s ním!
72 %
Skúsim to, ale iba kvôli hereckému obsadeniu.
23 %
Nie, to nehrozí.
5 %

V očakávanom projekte si zahrajú slávne hviezdy, ako napríklad Kit Harington, Edward Norton, David Schwimmer, Marion Cotillard, Forest Whitaker, Heather Graham, Sienna Miller, Tobey Maguire či Meryl Streep.

Extrapolations produkuje, režíruje a scenár k nemu napísal Scott Z. Burns, ktorý v roku 2011 priniesol vynikajúci triler Contagion. V jeho príbehu svet zasiahol smrtonosný vírus, a tak nebolo veľmi prekvapujúce, že film sa stal populárnym najmä počas pandémie koronavírusu. S prácou na apokalyptickej téme má teda tvorca seriálu skúsenosti, vďaka čomu má pripravovaný seriál väčší potenciál. S takým hviezdnym obsadením sa však zvyšujú aj nároky. Už 17. marca môžeš zhodnotiť, ako sa s tým všetkým Burns popasoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia