Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Wolt.
16. februára 2023, 11:30
Čas čítania 1:08
Sponzorovaný obsah

7 podnikov v Trenčíne, ktoré sa oplatí navštíviť. Ktorú reštauráciu by Čoje najradšej presunul do Bratislavy?

VIDEO TRENČÍN WOLT
Uložiť Uložené

Ak ťa zaujíma, aké reštaurácie a kaviarne objavili v Trenčíne Deniska s Čojem, sleduj náš nový gastro vlog.

Trenčianske gastro bolo pre Čojeho a Denisku príjemným prekvapením. V novom vlogu ti ukážu, že okrem známeho hradu nájdeš v tomto meste aj množstvo kvalitných prevádzok so zaujímavou ponukou. Od talianskych špecialít a moderných dezertov až po populárne trenčianske burgery a lahodné sushi. Je jedno, či si domáci alebo plánuješ v Trenčíne víkendový výlet, v tomto vlogu ti predstavíme 7 podnikov, ktoré rozhodne stoja za tvoju návštevu.

Sladké umelecké diela a prekonané očakávania

Deniska s Čojem začali svoj gastro trip sladkými umeleckými dielami v cukrárni Mgusto. Deniskina veta Vyzerá to tak krásne, že mi je to ľúto zjesť, vystihla tieto vizuálne krásne dezerty jednoducho, ale presne. Druhou zastávkou bola sushi reštaurácia Oyshi. Pozitívne recenzie, ktoré rozšírili dobrú povesť tohto podniku aj mimo Trenčína, neklamali. Pri ochutnávaní jedla totiž padali slovné spojenia ako prekonané očakávania či božské chute.

Slávne trenčianske burgery

Podľa Čojeho nájdeš v Trenčíne aj jednu z najznámejších burgrární na Slovensku – Remy’s Bistro & Pub. Táto prevádzka je známa svojimi extra šťavnatými burgermi, čo naši kolegovia okamžite po ochutnaní jednohlasne potvrdili. Vynechať však nechceli ani trenčianskeho burger nováčika – Fatty Patty, a tak dali šancu obom podnikom.

V ponuke reštaurácie Fair Street Food našli nečakanú kombináciu slovenskej a ázijskej kuchyne. Ak chceš vedieť, ako spolu ladila bryndza a kórejský bôčik, pozri si celé video. Po dobrej káve v kaviarni Coffee Sheep sa naši ochutnávači presunuli „do Talianska“. Teda aspoň prostredníctvom pizze a cestovín v reštaurácii La Piazzetta.

Ak ťa zaujíma, ktorý burger chutil Deniske najviac a ktorú prevádzku by si Čoje najradšej okamžite zobral do Bratislavy, sleduj celý nový gastro vlog. Navyše, vďaka Woltu si jedlo z týchto prevádzok môžu Trenčania vychutnávať aj v pohodlí domova. S naším špeciálnym kódom REFRESHER23 dokonca získajú jedno základné doručenie zdarma.

Domov
Zdieľať
Diskusia