Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2023, 11:00
Čas čítania 6:17
Ondřej Jarůšek Martin Adam Pavlík

Oktagon MMA ovládne arénu v Mníchove. Neuveriteľne nabitá akcia sľubuje veľkolepé bitky a tvrdé knokauty

Oktagon MMA ovládne arénu v Mníchove. Neuveriteľne nabitá akcia sľubuje veľkolepé bitky a tvrdé knokauty
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Už v sobotu 11. februára sa fanúšikovia bojových športov môžu tešiť na turnaj Oktagon 39 v Mníchove. Pozri sa s nami, čo všetko nás čaká.

Organizácia Oktagon MMA má pred sebou prvý veľký turnaj roku 2023. Jedenásteho februára sa bude prvýkrát odohrávať v Mníchove, ktorý sa stane dejiskom turnaja Oktagon 39, v rámci ktorého sa predstaví celý rad elitných bojovníkov. Fanúšikovia bojových športov sa tak môžu tešiť na poriadnu šou.

Turnaj ponúkne celkom jedenásť bitiek, ktoré sú prísľubom naozaj tvrdých prestreliek, a v mnohých prípadoch sa dajú očakávať skoré ukončenia. Do akcie sa znovu vráti dynamit Losene Keita, fanúšikov opäť privedie do varu húževnatý Christian Jungwirth, uvidíme veteránov UFC a na svoje si v neposlednom rade prídu aj milovníci ťažkých váh.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Základné informácie o turnaji Oktagon 39
Kedy: 11. februára 2023 od 18.00 h
Kde: Mníchov, Audi Dome, naživo na Oktagon.tv
Hlavné hviezdy turnaja: Losene Keita, Christian Jungwirth, Hatef Moeil, Martin Zawada, Ronald Paradeiser a ďalší

Francesco Bocca vs. Tayo Odunjo

Turnaj sa ako obvykle začne zápasom v rámci Free Prelims, ktorý budú môcť sledovať zadarmo aj diváci na Youtube. Jeho protagonistami sa stanú Talian Francesco Bocca trénujúci v UFD GYM Düsseldorf a Angličan Tayo Odunjo.

Hoci na konte zatiaľ nemajú ešte toľko zápasov, zaujímavé je na oboch to, že všetky svoje výhry ukončujú pred limitom. Nebude preto prekvapením, keď hneď na začiatku akcie uvidíme tvrdý knokaut.

Francesco Bocca má za sebou pomerne slušnú jazdu v amatéroch, po ktorej presedlal k profesionálom, kde si doteraz pripísal dve výhry bez jedinej porážky. Oboch súperov navyše ukončil hneď v prvom kole. V MMA však naposledy bojoval v roku 2021.

Tayo Odunjo má na konte už šesť zápasov, z ktorých štyri zvládol úspešne, a to navyše ešte pred limitom. Za sebou má aj skúsenosť zo známej americkej organizácie PFL. Práve väčšia zápasová skúsenosť by mohla v tomto zápase rozhodnúť v jeho prospech, rovnako ako skutočnosť, že jeho súper rok a pol nezápasil.

Tip na víťaza: Odunjo

Marek Bartl vs. Kevin Hangs

Zaujímavé meranie síl ponúka zápas medzi Markom Bartlom a Kevinom Hangsom. Dvadsaťosemročný Bartl drvivú väčšinu svojich výhier ukončuje pred limitom. Teraz sa vracia po troch porážkach v rade, v ktorých síce predviedol dobré výkony, ale bodových rozhodcov nepresvedčil. 

V ceste mu bude stáť tridsaťšesťročný Kevin Hangs. Ten s MMA začal až vo svojich 27 rokoch a prvé roky zbieral viac prehier ako výhier. Teraz je to však presne opačne. Od roku 2021 Hangs prehral iba dvakrát a pozbieral šesť výhier, z toho štyri pred limitom. „Nikdy som sa nevyhýbal výzvam! A som na to hrdý,“ povedal povedal Hangs pred bojom.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 130507 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia