Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2013, 15:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

The Grand Budapest Hotel nabitý hviezdami ukazuje potenciál

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý trailer nám vcelku podarene priblíži, o čom bude nový film z dielne Wesa Andersona, The Grand Budapest Hotel. Snímka s bohatým hereckým obsadením toho určite má čo ponúknuť.

Scenárista a režisér Wes Anderson odhaľuje svoj nový projekt The Grand Budapest Hotel prvým trailerom. Nepovedal by som, že ma takýto štýl natáčania a filmu vôbec dokáže zaujať, ale dnes sa to podarilo. Keď si k tomu prirátame bohaté herecké obsadenie, ktoré okrem iných činí mená ako Ralph FiennesEdward NortonMathieu AmalricAdrien BrodyWillem DafoeLea SeydouxJeff GoldblumJude LawTilda SwintonHarvey KeitelTom WilkinsonBill Murray či Owen Wilson, vzniká nám z toho celkom zaujímavý film. Celkom kvalita, no nie? Veľká škoda, že hlavnú rolu nemohol prijať Johnny Depp. Do kín by sa mala snímka dostať začiatkom marca, či ju uvidíme aj u nás, zatiaľ známe nie je.

Príbeh nám ukáže život legendárneho vrátnika v jednom z veľkolepých maďarských hotelov 20. storočia, ktorý zamestná a zoberie pod svoje krídla mladého chlapca. Dočkáme sa taktiež ukradnutia neoceniteľného obrazu a boja o obrovské bohatstvo rodiny na pozadí zmeny kontinentu medzi svetovými vojnami.

Domov
Zdieľať
Diskusia