Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2023 o 9:45
Čas čítania 0:42
Martin Adam Pavlík

Miley Cyrus vydala singel na narodeniny svojho bývalého manžela Liama Hemswortha. Posiela mu ostrý odkaz

Miley Cyrus vydala singel na narodeniny svojho bývalého manžela Liama Hemswortha. Posiela mu ostrý odkaz
Zdroj: Youtube/@Miley Cyrus
HUDBA HUDBA MILEY CYRUS SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Speváčka zároveň fanúšikov láka na najnovší album.

Miley Cyrus vydala spolu s videoklipom prvý singel z pripravovaného albumu Endless Summer Vacation, ktorý uzrie svetlo sveta 10. marca. Pieseň Flowers vyšla symbolicky na narodeniny jej bývalého manžela, herca Liama Hemswortha, čo jasne naznačuje, že ju venovala práve jemu.

V skladbe sa vracia k ich rozvodu. „Postavili sme dom a sledovali, ako horí. Nechcela som ťa opustiť, nechcela som klamať. Začala som plakať, ale potom som si spomenula, že aj ja si dokážem kúpiť kvety, aj ja si dokážem písať svoje meno do piesku či sa rozprávať sama so sebou celé hodiny,“ spieva 30-ročná speváčka.

 
„Dokážem sa milovať lepšie, ako si miloval ty mňa,“ odkazuje ďalej Hemsworthovi, s ktorým sa v roku 2020 po roku vzťahu rozviedla. Cyrus si vo videoklipe k piesni užíva voľnosť odviazaným tancom, cvičením či plávaním v bazéne a vyzerá, že jej nič nechýba. 

Album Endless Summer Vacation bude jej ôsmou štúdiovkou. Speváčka má na konte albumy Meet Miley Cyrus (2007), Breakout (2008), Can't Be Tamed (2010), Bangerz (2013), Miley Cyrus & Her Dead Petz (2015), Younger Now (2017) a Hearts Plastic (2020). 

Domov
Zdieľať
Diskusia