Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2023, 14:17
Čas čítania 0:54
Denisa Šútorová

Legendárne Nákupné maniačky sú späť. JOJka odvysiela nové časti už čoskoro, zmena nastane v porotcovskom kresle

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

V nových častiach budú súťažiace hodnotiť dvaja stylisti, už stály a uznávaný Marián Hornyak a obľúbená stylistika Mirka Dobiš, ktorú na Instagrame nájdeš pod menom fashionspy.sk.

Lifestylová šou Nákupné maniačky, ktorú milovali všetky fashionistky, je späť. Na svojom webovom portáli to potvrdila televízia JOJ, ktorá obľúbený formát vysielala od roku 2013 do roku 2018.

V úlohe súťažiacich sa v minulosti objavili aj Sisa Lelkes Sklovská, Eva Máziková či Zuzana Plačková. Po niekoľkoročnej pauze sa tak nových častí a v poradí deviatej série dočkáme už 9. januára. Pravidlá vraj zostávajú rovnaké, no zmeny sa dočkáme v porotcovskom kresle.

JOJka štartuje novú sériu Nákupných maniačok. Nové časti si pozrieš už čoskoro.
JOJka štartuje novú sériu Nákupných maniačok. Nové časti si pozrieš už čoskoro. Zdroj: TV JOJ

V minulosti boli diváci zvyknutí na porotcov Mariána Hornyaka, Lukáša Kimličku a Maroša Kočišíka, pričom od tretej série bola v zastúpení ženskej porotkyne stylistka Zuzana Kanisová. V nových častiach však budú súťažiace hodnotiť len dvaja stylisti, už stály a uznávaný Marián Hornyak a obľúbená stylistika Mirka Dobiš, ktorú na Instagrame nájdeš pod menom fashionspy.sk.

Diváci budú môcť každý deň nahliadnuť do šatníka jednej zo štyroch nákupných maniačok, ktoré sa neskôr vydajú do nákupného centra, kde si v obmedzenom rozpočte aj čase budú musieť zaobstarať outfit na danú tému.

JOJka začne vysielať deviatu sériu Nákupných maniačok už 9. januára. Zmena nastala v porotcovskom kresle.
JOJka začne vysielať deviatu sériu Nákupných maniačok už 9. januára. Zmena nastala v porotcovskom kresle. Zdroj: TV JOJ

Na piaty, teda posledný deň súťaže sa všetky štyri maniačky vo svojich outfitoch predvedú vedľa seba na prehliadkovom móle. Okrem prvého miesta si víťazka domov odnesie aj finančnú odmenu. Pravidlá súťaže sa teda nemenia a naďalej platí, že jednotlivé outfity budú hodnotiť súťažiace aj odborná porota.

JOJka okrem toho sľubuje aj nových make-up artistov, kaderníkov a stylistov, ktorí budú súťažiacim a divákom radiť, ako správne skombinovať svoj outfit a nasledovať trendy. 

Anketa:
Budeš sledovať novú sériu Nákupných maniačok?
Neviem sa dočkať!
Radšej knihu...
Neviem sa dočkať!
57 %
176 Hlasov
Radšej knihu...
43 %
134 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia