Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2022, 20:45
Čas čítania 0:38
Viktória Ševelová

Cristiano Ronaldo hľadá do svojej vily komorníka. Výplata za starostlivosť o megadom je viac než štedrá

ZAHRANIČIE CRISTIANO RONALDO PORTUGALSKO SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Vybraný uchádzač sa bude starať o vilu s rozlohou 2 720 štvorcových metrov, v ktorej sa nachádza napríklad aj tenisový kurt.

Bývať v Portugalsku v Ronaldovej vile znie ako sen. K tomu plat 6-tisíc eur mesačne a takmer po celý rok slnečné počasie. To sa už čoskoro môže stať pre niekoho skutočnosťou. Cristiano Ronaldo s manželkou Georginou hľadajú komorníka do svojho domu, informovali sportky.sk.

Komorník by sa mal počas neprítomnosti domácich starať o vilu a okrem iného musí vedieť aj variť. Manželia si budú osobne a poctivo vyberať z uchádzačov. „Keď si vás aj nevyberú, aspoň sa budete môcť osobne stretnúť s Cristianom,“ vtipkovali fanúšikovia na sociálnych sieťach.

Na Portugalsko dosť slušný plat

Vybraný uchádzač sa bude starať o vilu, ktorá má rozlohu 2 720 štvorcových metrov a tri poschodia. Vonkajšia plocha zaberá 544 štvorcových metrov. Vo vile sa okrem iného nachádza napríklad aj tenisový kurt, vonkajší i vnútorný bazén, posilňovňa alebo garáž pre 20 áut.

Sľubovaná odmena však pri množstve práce nie je vôbec nízka. Šesťtisíc eur je v Portugalsku poriadne vysoko nad priemernou mzdou. Tá sa pohybuje na úrovni zhruba 985 eur.

Odporúčané
Cristiano Ronaldo kúpil najdrahší dom v Portugalsku. Rozsiahla vila ho stála 17 miliónov dolárov a chce v nej prežiť dôchodok Cristiano Ronaldo kúpil najdrahší dom v Portugalsku. Rozsiahla vila ho stála 17 miliónov dolárov a chce v nej prežiť dôchodok 2. novembra 2022, 11:32
Domov
Zdieľať
Diskusia