Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2022, 8:30
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Borat: Kanye West je až príliš antisemitský. Presťahoval sa do Kazachstanu a premenoval sa na Kazachstanye

Borat: Kanye West je až príliš antisemitský. Presťahoval sa do Kazachstanu a premenoval sa na Kazachstanye
Zdroj: TASR/AP/Amazon prime Video
FILMY A SERIÁLY BORAT 2 KANYE WEST
Uložiť Uložené

Komik Sacha Baron Cohen útočí na Trumpa a Kanyeho Westa.

Sacha Baron Cohen sa vrátil ku svojej skvelej vymyslenej postave Borata z fiktívnej verzie Kazachstanu, ktorý nemá rád Židov. Komik vystúpil ako Borat na odovzdávaní cien Kennedyho centra a v prejave kritizoval Donalda Trumpa a najmä Kanyeho Westa. Známy americký raper čelí veľkej kritike a má problém obzvlášť v posledných mesiacoch, keď spôsobil jeden škandál za druhým a prejavil aj svoje antisemitské názory a obdivoval Hitlera. 

Odporúčané
10 dojímavých filmov, pri ktorých si poplačeš, aj keď si najväčší tvrďas 10 dojímavých filmov, pri ktorých si poplačeš, aj keď si najväčší tvrďas 30. novembra 2022, 12:30

„Než budem pokračovať, chcem povedať, že som veľmi nešťastný z antisemitizmu v US a A. Nie je to fér. Kazachstan je krajina ničiaca Židov číslo jeden. Prestaňte kradnúť naše hobby. Váš Kanye sa pokúsil presťahovať do Kazachstanu a dokonca si zmenil meno na Kazakhstanye West. Ale my sme povedali – Nie, aj na nás je až príliš antisemitský.“

  

Borat potom zaspieval verziu pesničky With or Without You od kapely U2, pričom zmenil slová na With or Without Jews (So Židmi alebo bez Židov). Keď sa to publiku nepáčilo, Borat nechápal. Bránil sa, že Trumpovym fanúšikom sa to páčilo a vybrali si možnosť „Bez Židov“. 

Borat Kanye West
Zdroj: TASR/AP/Amazon prime Video
Domov
Zdieľať
Diskusia