Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
2. decembra 2022, 9:57
Čas čítania 0:35

Kanye West chválil Hitlera a zdieľal kontroverznú svastiku. Twitter mu zablokoval účet

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Pre Kanyeho poburujúce výroky s ním prerušili spoluprácu módne spoločnosti Gap, Adidas a Balenciaga.

Sociálna sieť Twitter suspendovala v piatok účet amerického rapera a speváka Kanyeho Westa, oznámil nový majiteľ Twitteru Elon Musk. Deje sa tak po tom, čo spevák na tejto sociálnej sieti zverejnil obrázok zobrazujúci svastiku vnútri Dávidovej hviezdy.

Raper na svojom účte následne zdieľal aj obrázok Muska hore bez s opisom: „Navždy si to pamätajme ako môj posledný tvít.“ „Len objasňujem, že jeho účet je pozastavený z dôvodu podnecovania k násiliu, nie pre moju nelichotivú fotku,“ uviedol Musk v reakcii na pozastavenie Westovho účtu.

Spevák sa vo štvrtok objavil v relácii na webovej stránke InfoWars, ktorú vlastní krajne pravicový šíriteľ konšpiračných teórií Alex Jones. West vo zverejnenom rozhovore niekoľkokrát povedal, že „má rád Hitlera“.

West minulý týždeň vyhlásil, že má v roku 2024 v úmysle kandidovať za prezidenta USA, a to aj napriek tomu, že v uplynulom čase čelil viacerým škandálom pre svoje správanie a výroky vrátane antisemitských komentárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia