Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Hip Hop Žije.
2. marca 2023, 15:00
Čas čítania 1:28

Organizátori Hip Hop Žije sľubujú najväčšiu rapovú udalosť roka. Festival oslávi tento rok desiate výročie

Organizátori Hip Hop Žije sľubujú najväčšiu rapovú udalosť roka. Festival oslávi tento rok desiate výročie
Zdroj: Matúš Zeťák
HUDBA FESTIVAL HIP HOP ŽIJE
Uložiť Uložené

Takáto veľká a silná zostava interpretov tu údajne ešte nebola.

Hip Hop Žije sa stal jedným z najznámejších slovenských festivalov, budúci rok oslávi svoje desiate narodeniny. Organizátori sľubujú veľkolepú oslavu a najväčšiu rapovú udalosť roka na Slovensku a v Česku. Kvalitné vystúpenia slovenských a českých raperov si môžeš vychutnať počas dvoch dní – 30. júna a 1. júla 2023 na Zlatých pieskoch v Bratislave. Zastávka na Zlatých pieskoch v sebe nesie istú symboliku, keďže sa tam konal aj prvý ročník pred desiatimi rokmi. 

zisti viac

Za desať rokov sa nezmenil len štýl obliekania slovenských a českých raperov, ale ani kvalita vystúpení. Podľa organizátorov sa hip-hop na domácej scéne posunul na úplne inú úroveň a každý festival ich naučil niečo nové. „Každý ročník bol niečím výnimočný. Naučili sme sa, čomu sa vyvarovať, čo robiť lepšie, a hlavne sme dokázali posunúť náš festival na európsku úroveň,“ komentuje projekt manažér Osťo. 

Hip Hop Žije
Zdroj: Hip Hop Žije

Na festivaloch Hip Hop Žije sa niektoré mená v line-upe opakujú pravidelne z roka na rok. „Čo sa týka interpretov, na našom festivale vzniklo veľa kamarátstiev. Máme dobré vzťahy s každým a musím povedať, že interpreti majú k našej značke pozitívny vzťah, vždy sú nám nápomocní a radi nás podporujú,“ dodal Osťo. Aj v roku 2023 sa môžeš tešiť na najväčšie mená z česko-slovenskej scény, ako napríklad Kali, Yzomandias, Calin, Gleb, Kontrafakt, Separ, Momo, Nerieš, Pil C a ďalší. Pred niekoľkými dňami organizátori zverejnili ďalšiu vlnu interpretov – Dame, Strapo, Zayo, Radikal Chef, Frayer Flexking, Luca Brassi 10X, Čis T a Alan Murin. Celý line-up si môžeš pozrieť v galérii nižšie.

Mená, ktoré sa teraz dozvieš, sú len malou ochutnávkou toho, čo ťa čaká, organizátori postupne odhalia ďalšie. Okrem toho sľubujú, že doteraz si takúto zostavu interpretov pokope ešte nevidel, takže tvoje čakanie určite bude stáť za to. 

Nad nákupom lístkov nerozmýšľaj pridlho, ako sme ti povedali na začiatku, organizátori sľubujú najväčšiu rapovú udalosť roka na Slovensku aj v Česku. Bežný lístok ťa bude stáť 36 eur + manipulačný poplatok. Ak si chceš vychutnať festival skutočne naplno, môžeš si kúpiť VIP lístok, ktorý ti zaručí vlastný bar, komfortné sedenie a vlastný koridor s nerušeným výhľadom na hlavné pódium. To nie je všetko. Organizátori pripravili 50 kusov backstage passov, s ktorými si užiješ všetky VIP benefity a zároveň sa môžeš osobne stretnúť s interpretmi. 

kúp si lístok
Hip Hop Žijehip hop žijeHip Hop ŽijeHip Hop Žije
Zobraziť galériu
(16)
Domov
Zdieľať
Diskusia