Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2022 o 17:51
Čas čítania 0:42
Barbora Fábryová

Kim Kardashian nahnevala kampaň Balenciaga. BDSM medvedíky v rukách malých detí sú dôvodom, prečo ide prehodnotiť spoluprácu

NEWS BALENCIAGA KIM KARDASHIAN SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

V kampani pózujú malé deti s BDSM medvedíkom.

Kim Kardashian na svojom Twitteri reagovala na kontroverznú kampaň Balenciagy. Zvažuje svoj vzťah k tejto značke a očakáva, že Balenciaga urobí podstatné kroky, ktorými pomôže ochrániť deti. 

„Ako matka štyroch detí som bola otrasená znepokojivými obrázkami. Bezpečnosť detí sa musí brať s najvyššou úctou a akékoľvek pokusy o normalizáciu zneužívania detí akéhokoľvek druhu by v našej spoločnosti nemali mať miesto – bodka,“ píše na svojom Twitteri.

Zároveň však oceňuje, že kampaň stiahli a ospravedlnili sa za ňu. 

V kontroverznej kampani Balenciagy pózujú deti s plyšovým medvedíkom v BDSM výstroji. Mnoho ľudí túto kampaň skritizovalo, dokonca ju prirovnávali k šíreniu detskej pornografie.

Odporúčané
Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár 12. júla 2024 o 10:30

Okrem znepokojivých fotiek dievčatiek s medvedíkom nafotili v spolupráci so značkou Adidas fotografie, v ktorých ako rekvizity slúžili súdne dokumenty o „virtuálnom detskom porne“ z roku 2008.

Domov
Zdieľať
Diskusia