Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2022, 15:30
Čas čítania 8:14
Ondřej Jarůšek Martin Adam Pavlík

Oktagon 37: Tieto veľkolepé zápasy zbúrajú Ostravu. Zostane David Kozma kráľom organizácie Oktagon MMA?

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kozma, Brito, Čepo, Paradeiser a ďalší. Oktagon MMA mieri do Ostravy a berie so sebou hviezdy česko-slovenskej scény. Refresher ti ako obvykle prináša predikcie jednotlivých zápasov.

Fanúšikovia MMA dostanú predvianočnú nádielku už prvú decembrovú sobotu. Organizácia Oktagon MMA totiž v Ostrave 3. decembra usporiada ďalší veľký turnaj, ktorý ponúkne dve bitky o titul. O pás v perovej váhe sa na turnaji Oktagon 37 pobijú Jakub Tichota a Mate Sanikidze, a kráľ velterovej váhy David Kozma bude hájiť svoj trón v očakávanej bitke s nebezpečným Kaikom Britom.

Okrem toho nás čaká plejáda ďalších atraktívnych zápasov. Do akcie sa postaví Vlasto Čepo, bývalý titulový vyzývateľ Ronald Paradeiser a ukončiť sériu prehier sa pokúsi milovaný aj nenávidený Vašek „Baba Jaga“ Mikulášek. Na všetky zápasy sme sa v redakcii pozreli podrobne a rovnako ako pred každou akciou, aj tentoraz ti prinášame predikcie, ako podľa nás jednotlivé zápasy dopadnú.

Základné informácie o turnaji Oktagon 37
Kedy: 3. 12. 2022
Kde: Ostravar aréna, Ostrava, naživo na Oktagon.tv
Hlavné hviezdy turnaja: David Kozma, Kaik Brito, Václav Mikulášek, Vlasto Čepo, Ronald Paradeiser, Monika Chochlíková a ďalší.
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Matěj Kuzník vs. Ozan Aslaner

Turnaj v Ostrave otvorí v rámci Free Prelims návrat domáceho Matěja Kuzníka. Ten sa do klietky vráti takmer presne po roku, keď prelomil sériu prehier a zasadol späť do víťazného sedla. Z neho sa ho pokúsi zosadiť nemecký bojovník Ozan Aslaner, pre ktorého to bude v  Oktagone MMA premiéra.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

Štart kariéry mal Aslaner raketový a zbieral jeden skalp za druhým. V posledných rokoch však striedal výhry s prehrami a nie je jasné, v akej verzii sa Nemec predstaví teraz. Kuzník v každom prípade nesmie podceňovať tvrdosť a k. o. údery, ktoré Aslaner skrýva vo svojich pästiach. Päť svojich súperov porazil na KO/TKO, pričom jeho samotného ešte žiaden zo súperov ukončiť nedokázal.

Kuzník by mal ťažiť primárne zo svojich bohatších skúseností a grapplingu, ktorý patrí medzi jeho domény. Dopredu ho bude búrlivo hnať domáce publikum a je dosť možné, že práve Kuzník bude tým, kto Nemca ako prvý ukončí pred limitom. Zástupca gymu Reinders MMA patrí medzi najväčších favoritov turnaja, a ak by nevyhral, bolo by to veľké prekvapenie.

Tip na víťaza: Kuzník 

Matěj Kuzník Oktagon MMA MMA
Zdroj: Oktagon MMA

Abdel Rahmane Driai vs. Robert Bryczek

Protagonistami čisto zahraničného duelu budú Robert Bryczek z Poľska a Abdel Rahman Driai z Alžírska. Oboch okrem iného spája to, že sa minulý rok stretli s rastúcou českou hviezdou Zdeňkom Polívkom. Bryczek s ním padol, ale Driai ho dokázal ukončiť na submisiu (kimura) hneď v prvom kole. Stačilo mu na to len 85 sekúnd.

Bryczek má však oproti svojmu súperovi podstatnú výhodu. Od posledného zápasu Driaia totiž uplynuli už takmer dva roky, zatiaľ čo Bryczek je prakticky neustále v zápasovom tempe. Pokiaľ Driaia porazí, bude to už jeho tretie víťazstvo v tomto roku. Na konte má Bryczek aj dvakrát viac skúseností.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 125602 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia