Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2022 o 9:55
Čas čítania 1:32
Dominik Vetrák

Babylon bude najbombastickejším filmom roka. Režiséri aj herci ukazujú, aké šialené bolo nakrúcanie a na čo sa môžeš tešiť

Babylon bude najbombastickejším filmom roka. Režiséri aj herci ukazujú, aké šialené bolo nakrúcanie a na čo sa môžeš tešiť
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY BABYLON
Uložiť Uložené

Hollywood, drogy, alkohol, sex, zbrane a všetko, čo môže zničiť životy a kariéry. Sleduj najnovšiu upútavku na film Babylon.

Štúdio Paramount Pictures vydalo novú upútavku na očakávaný veľkofilm Babylon od režiséra Damiena Chazelleho (Whiplash, La La Land, First Man). Ako sám hovorí vo videu, ide o jeho najväčší film. Bude mať viac než 3 hodiny a zobrazí zlatú éru Hollywoodu, konkrétne 20. roky minulého storočia.

V centre príbehu bude hneď niekoľko postáv, ktorých príbeh budeme sledovať na pozadí hollywoodskej extravagancie, úpadku a skazenosti. Zatiaľ nevieme, či sa príbehy týchto postáv pretnú, alebo budeme striedavo sledovať rozličné osudy hercov, producentov a iných figúr v hollywoodskom kolose.

Odporúčané
Ktorý Star Wars film by si za žiadnu cenu nemal zmeškať? Toto je 11 najlepších snímok zo sveta Hviezdnych vojen (Rebríček) Ktorý Star Wars film by si za žiadnu cenu nemal zmeškať? Toto je 11 najlepších snímok zo sveta Hviezdnych vojen (Rebríček) 21. novembra 2022 o 9:30

Podľa zverejnených záberov je však jasné, že to bude poriadna jazda plná výbuchov, rozkoše, zbraní, alkoholu, drog a vynikajúcich hereckých výkonov na čele s Margot Robbie a Bradom Pittom.


Recenzie na Babylon ešte nevyšli, no recenzenti snímku už videli a viacerí sa zhodujú, že jej prvá polovica je lepšia. Niektorým recenzentom snímka nesadla, ale väčšine sa páčila a chválili jej explozívnosť, úžasné postavy a silné herecké výkony. 

Okrem Margot Robbie a Brada Pitta uvidíme aj Jean Smart, Diega Calvu, Oliviu Wilde, Samaru Weawing či Tobeyho Maguiera. Babylon režíroval už spomínaný Damien Chazelle, ktorý si napísal aj scenár. Film do kín podľa všetkého zamieri 19. januára. 

Domov
Zdieľať
Diskusia