Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2022, 7:59
Čas čítania 0:24
Dominik Vetrák

Channing Tatum nebol nikdy viac sexy. V traileri Magic Mike 3 robí osobný striptíz Salme Hayek

Channing Tatum nebol nikdy viac sexy. V traileri Magic Mike 3 robí osobný striptíz Salme Hayek
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY MAGIC MIKE 3
Uložiť Uložené

Sleduj prvé zábery z poslednej časti o striptérovi Magic Mikeovi. Film uvidíme v kinách už vo februári 2023.

Štúdio Warner Bros. práve vydalo debutový trailer pre sexy romantickú komédiu Magic Mike’s Last Dance. Ide o posledný film z trilógie Magic Mike, v ktorej hrá hlavnú rolu Channing Tatum.

Odporúčané
Hororoví nadšenci sú v extáze. V roku 2023 vyjdú legendárne hororové hry a pokračovania kultových sérií Hororoví nadšenci sú v extáze. V roku 2023 vyjdú legendárne hororové hry a pokračovania kultových sérií 12. novembra 2022, 9:30

V tretej časti sa už sčasti vzdal striptérstva a vyzliekania, no naplno sa tomu oddá na párty istej bohatej ženy (Salma Hayek), ktorá sa do neho zaľúbi. Spoločne sa podujmú vytvoriť bláznivú striptízovú šou, čo vyskúša ako stabilitu ich vzťahu, tak obchodné postavenie bohatej ženy. 

Snímka sa dostane do kín 10. februára 2023. Ide o ideálny film na valentínsky kino večer. Réžie sa opäť chopil Steven Soderbergh, ktorý nakrútil aj prvú časť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia