Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou TV Markíza
15. novembra 2022, 15:30
Čas čítania 1:59

Mladá herečka zo seriálu Pán profesor prekonala starších kolegov. Do bazéna skákala bez dablérky

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Prezradila, prečo sa rozhodla pre túto možnosť. O niekoľko detailov sa podelil aj syn Maroša Kramára, ktorý si zahral v dnešnej epizóde.

V dvanástej epizóde Pána profesora sa objaví Jakubova dcéra, ktorú hrá v seriáli mladá herečka Dorota Hrnčiarová. Okrem nej dostanú priestor aj ďalší mladí herci, medzi nimi napríklad syn Maroša Kramára Marko Kramár. Obaja mladí herci pre Refresher prezradili, ako sa im spolupracovalo so staršími kolegami a ako hodnotia hranie v seriáli. 

Jakubova dcéra Zuzana, ktorú hrá Dorota, sa ocitá na dočasných prázdninách u Sama a Klaudie po tom, čo jej otec odíde na pracovnú cestu. Samo náhodou zistí, že sa Zuzana v minulosti rezala na predlaktí, o čom nevedel ani jej otec. Ako zvyčajne si osvojí jej problémy a rozhodne sa jej pomôcť s vystupovaním z komfortnej zóny. Súčasťou toho je skok zo skokanského mostíka do bazéna. Zaujímavosťou je, že herečka odmietla dablérku, rovnako ako aj Vojta Kotek a Tomáš Maštalír. 

Dorota Hrnčiarová a Vojta Kotek pri zoskoku zo skokanského mostíka.
Dorota Hrnčiarová a Vojta Kotek pri zoskoku zo skokanského mostíka. Zdroj: TV Markíza

Zaujímalo nás, prečo sa rozhodla skákať bez dablérky aj napriek tomu, že jej herecký kolega Ben Árvay túto možnosť využil. Hovorí, že chcela prekonať samu seba. Najskôr si nevedela predstaviť, čo reálne zoskok z 5-metrovej výšky znamená. Na to prišla až vtedy, keď mali prvú skúšku s kaskadérmi. 

„Skúška bola však horšia, na pľaci som už nemala čas rozmýšľať. Bolo to náročné nočné natáčanie a nechcela som, aby sa to pre moju nerozhodnosť naťahovalo. A tak som sa jednoducho vykašľala na to a skočila. Nakoniec to bola celkom sranda. Musela som skákať viackrát, kvôli rôznym záberom, ale vďaka tomu adrenalínu som ani o štvrtej ráno po asi šiestich hodinách natáčania necítila žiadnu únavu,“ dodáva. 

Dorota Hrnčiarová a Vojta Kotek pri zoskoku zo skokanského mostíka.
Dorota Hrnčiarová a Vojta Kotek pri zoskoku zo skokanského mostíka. Zdroj: TV Markíza

Súčasťou dnešnej epizódy je tiež večierok v škole pre mladších žiakov, ktorý organizuje Samova trieda. Chcú si tak privyrobiť na svoju stužkovú. Celé sa im to však vymkne spod kontroly a dopadne to inak, ako by všetci očakávali. Na večierku sa ocitne aj mladý Marko Kramár, ktorý prezradil, ako sa mu páčilo hranie v seriáli a či plánuje ísť v otcových šľapajach. 

Natáčanie si veľmi pochvaľoval aj vďaka priateľskej atmosfére. Ak by ho mal porovnať s Búrlivým vínom, konštatuje, že odvtedy vyrástol. „Keď som bol menší, veľmi som nad tým nerozmýšľal a iba som si užíval zábavu, ktorú mi natáčanie prinieslo. Teraz som to bral viac vážne, ale aj tak som si to veľmi užil. Pri natáčaní Búrlivého vína som veľmi nerozmýšľal nad tým, čo sa deje a o čom vlastne dane epizódy sú. Tým, že som už starší, tak som si to začal viac uvedomovať,“ hovorí. 

Marko Kramár si zatancoval s Gabikou Marcinkovou.
Marko Kramár si zatancoval s Gabikou Marcinkovou. Zdroj: TV Markíza

Pre Refresher prezradil, že zatiaľ nie je jeho cieľom ísť v otcových šľapajach a stať sa hercom, no hranie si užíva, a keď príde ponuka, rád ju príjme. Zaujímalo nás, či mu otec pomáha pri učení textov, prípadne či od neho dostáva herecké rady. „Keď som sa popri natáčaní Búrlivého vína učil texty s otcom, nedalo sa vyhnúť jeho komentárom a radám, no teraz som sa všetko učil sám. Takže žiadne rady ani pomôcky z otcovej strany neboli.“

pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Ako dnešná epizóda seriálu Pán profesor dopadne, si môžeš pozrieť o 20.30 h na Markíze. Ak to chceš celé vidieť skôr, môžeš si epizódu pozrieť v predstihu na VOYO

Domov
Zdieľať
Diskusia