Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2022, 13:30
Čas čítania 1:29
Ivan Koribanič

Slovan si môže osemfinále Európskej konferenčnej ligy zahrať v Košiciach, odvetu zase doma v Bratislave. Kto sú možní súperi?

Slovan si môže osemfinále Európskej konferenčnej ligy zahrať v Košiciach, odvetu zase doma v Bratislave. Kto sú možní súperi?
Zdroj: TASR/Martin Baumann
ŠPORT EURÓPSKA KONFERENČNÁ LIGA FUTBAL ŠK SLOVAN BRATISLAVA SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovan Bratislava je po 17 rokoch prvým slovenským mužstvom, ktorému sa podarilo prebojovať do vyraďovacej fázy európskych pohárov.

Víťazstvo Slovana Bratislava v poslednom skupinovom zápase Európskej konferenčnej ligy proti Žalgirisu Vilnius znamená, že slovenský majster postúpil do jarnej vyraďovacej fázy z prvého miesta.

Tímu to prinieslo nielen prestíž, ale aj ďalších vyše 650-tisíc eur do klubového rozpočtu. Okrem toho prvé miesto predznačilo možných súperov, na ktorých Slovan v osemfinále môže naraziť.

Odporúčané
Európska konferenčná liga: Slovan Bratislava zvíťazil proti Žalgirisu a z prvého miesta postupuje do jarného osemfinále Európska konferenčná liga: Slovan Bratislava zvíťazil proti Žalgirisu a z prvého miesta postupuje do jarného osemfinále 3. novembra 2022, 20:36

Práve atraktívnosť európskeho futbalu pritiahla na štadión Slovana fanúšikov. „Čo si beriem za svoje víťazstvo, je, že sa ľudia opäť vrátili na štadión,“ povedal tréner Vladimír Weiss st. po víťazstve nad Žalgirisom v Litve.

Medzi tímami sú tie, ktoré skončili v Európskej lige na treťom mieste, čo im zaručuje účasť vo vyraďovacej časti Európskej konferenčnej ligy. Ďalej sú to aj nasadené kluby z druhého miesta práve z Európskej konferenčnej ligy.

Domov
Zdieľať
Diskusia