Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2022, 15:17
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Brendan Fraser by rád natočil Múmiu 4. Má však podmienku a svoje si myslí aj o Múmii s Tomom Cruiseom

Brendan Fraser by rád natočil Múmiu 4. Má však podmienku a svoje si myslí aj o Múmii s Tomom Cruiseom
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY BRENDAN FRASER
Uložiť Uložené

Šance na Múmiu 4 s Brendanom Fraserom nikdy neboli väčšie ako teraz.

Brendan Fraser sa rozprával s redaktorom magazínu Variety a reč došla aj na jeho rolu Ricka O’Connela v legendárnej sérii Múmia. Keď sa redaktor herca opýtal, či by nakrútil aj štvrtú časť, Fraser prekvapil a povedal, že je tomu otvorený. 

„Neviem, ako by to fungovalo, ale určite by som tomu bol naklonený za predpokladu, že by niekto prišiel so správnym nápadom.“

Odporúčané
Finále Rings of Power odhalilo, kto je Sauron a kto je mysteriózny mág, ktorý spadol z nebies Finále Rings of Power odhalilo, kto je Sauron a kto je mysteriózny mág, ktorý spadol z nebies 17. októbra 2022, 10:23

Fraser sa vyjadril aj k reštartu s názvom The Mummy, v ktorom hlavnú rolu stvárnil Tom Cruise. Podľa Brendana tomu filmu chýbal zábavný aspekt. Je názoru, že Múmia by nemala byť taká seriózna a nemala by sa držať v rámci mantinelov hororového žánru. Má to byť adrenalínová jazda.

Herca vychválil režisér prvých dvoch častí Stephen Sommers. Podľa neho bol Fraser veľmi milý človek a skvelý, zábavný herec, ktorý dokázal rozdať, ale aj prijať rany. Ocenil aj to, že väčšinu kaskadérskych kúskov robil sám, pre čo si aj poranil členok. 

Múmia 4
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia