Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Y-Games.
15. októbra 2022, 20:00
Čas čítania 1:30

Nitriansky autosalón prémiovo hostí Majstrovstvá SR v e-športoch. Pozri sa, ako bude prebiehať

Nitriansky autosalón prémiovo hostí Majstrovstvá SR v e-športoch. Pozri sa, ako bude prebiehať
Zdroj: Y Games
ZAUJÍMAVOSTI AUTOMOBILOVÉ NOVINKY E-ŠPORTY
Uložiť Uložené

Nitriansky Agrokomplex ti tento rok prináša premiérové spojenie unikátnych podujatí.

V Nitre sa začal majstrovský víkend v podobe autosalónu. Tento rok výnimočne hostí aj Majstrovstvá Slovenskej republiky v e-športoch. Čakajú na teba najlepší hráči Slovenskej aj Českej scény, free-to-play zóny, známe automobilové značky, veterány, aj dobré jedlo a množstvo atrakcií. 

Dr.Max MSR turnaje prebiehajú aj počas víkendu. V sobotu aj v nedeľu si môžeš v hale M5 pozrieť súboj o rekordný finančný prizepool 21 250 Eur v hrách Fortuna CS:GO a Dr.Max FIFA 23. Oba tieto turnaje vrcholia zajtra, nedeľným stage finále, ktorý môžeš sledovať aj naživo vďaka priamemu prenosu z podujatia. CS:GO turnaj nájdeš na tomto webe, FIFA 23 turnaj bude vysielaný tu

Čo ťa čaká v nedeľu, 16.októbra? 

Dr.Max CS:GO stage: 13:00 – CS:GO - Grandfinále
4ka FIFA a Brawl Stars stage: 10:00 – FIFA 23 - Štvrťfinále, 13:00 – FIFA 23 - Semifinále, 14:30 – FIFA 23 - Zápas o 3. miesto, 15:15 – FIFA 23 - Grandfinále

 

Čo na teba ešte čaká? 

Majstrovstvá ponúkajú návštevníkom aj mnohé herné atrakcie. Môžeš si vyskúšať virtuálnu realitu, zabaviť sa v obrovskej Nintendo zóne, zahrať sa na herných notebookoch značky Lenovo, či iných herných značiek.

Odporúčané
Ikonická značka áut Mini predstavila limitovanú edíciu. Na Slovensku sú dostupné len dva kusy Ikonická značka áut Mini predstavila limitovanú edíciu. Na Slovensku sú dostupné len dva kusy 18. decembra 2023, 17:00

Okrem toho si môžeš zašportovať aj v špeciálnej futbalovej zóne, kde ťa čaká klasická aj virtuálna verzia tohto obľúbeného športu – 1vs1 futbal a FIFA konzolová obývačka. Takisto
je prichystaná aj laser aréna od Laser Wars, lukostreľba či oddychová zóna Panta Rhei. Pre divákov je pred halou M5 aj prichystaná Street Food Days gastro zóna s rozmanitým výberom jedál.

Kde nájdeš lístky? 

Lístky na podujatie nájdeš na webe Agrokomplexu, ale aj na mieste. K dispozícií sú jedno aj trojdňové lístky.

Okrem toho sú v ponuke aj V.I.P. lístky, ktoré obsahujú vstup na všetky dni podujatia, vstup do V.I.P zóny MSR 22 - Hala K, vyhradené V.I.P sedenie pred pódiom na podujatí MSR 22 v hale M5 a balíček MSR 2. Súčasťou tohto balíčka je praktický plátenný batoh MSR, Fľaška MSR z nehrdzavejúcej ocele, energetický nápoj RedBull a minerálna voda Budiš. 

MSR 22 ti prinášajú generálni partneri Dr.Max a 4ka spolu s hlavnými partnermi Fortuna, Legion by Lenovo, Pringles, Imagewell a herné štúdio Qorpo, ktoré prichádza s novou slovenskou hrou Citizen Conflict.

Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2022 ti prináša Yvents, s.r.o.,
organizátor populárnych ešportových festivalov Y-Games a herných líg Y-Games
PRO Series a Slovenská a česká stredoškolská ešportová liga.  

Pre viac informácií navštív oficiálny web podujatia, alebo sleduj Instagram a Facebook

Domov
Zdieľať
Diskusia