Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2022 o 21:30
Čas čítania 2:43
Martin Adam Pavlík

Na tlačovke Fight Night Challenge lietali päste aj kopance, museli zasahovať ochrankári. Moderovali Végh s Vémolom

Na tlačovke Fight Night Challenge lietali päste aj kopance, museli zasahovať ochrankári. Moderovali Végh s Vémolom
Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík
ŠPORT ALESS DOMINIKA MIRGOVÁ ERIK TRESOR FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Boli sme na tlačovej konferencii organizácie Fight Night Challenge.

Organizácia Fight Night Challenge (FNC) usporiadala v bratislavskom nákupnom centre Nivy vo štvrtok o 18.00 h tlačovú konferenciu, na ktorej promotéri odhalili fanúšikom ďalšie atraktívne zápasy. Diváci však videli aj šou v podobe drsného trashtalku a roztržky.

Tá sa strhla v záverečnej časti počas vyhroteného staredownu medzi Frajerom Flexkingom a Imrichom „Baronom“ Štefánikom z Farmy 14. Päsťovky a kopance našťastie nikoho nezasiahli, no pri incidente museli zasahovať ochrankári. Konflikt sa zopakoval aj v zákulisí, keďže rozzúrený Baron sa znova rozbehol po raperovi a chcel ho napadnúť. 

Tlačovku opäť moderoval český Terminátor Karlos Vémola, tentoraz mal však spoločníka. Bol ním jeho premožiteľ Attila Végh, dali si teda menší moderátorský súboj a po celý čas sa vzájomne podpichovali a žartovali. Viackrát spomenuli aj odvetu zápasu storočia, o ktorej hovoria už roky.

Attila Végh a Karlos Vémola na tlačovke FNC v Bratislave.
Attila Végh a Karlos Vémola na tlačovke FNC v Bratislave. Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík

Prvý ženský duel

Dozvedeli sme sa, že do boxerského ringu sa opäť vráti Rytmus, ktorý v FNC zápasil na oboch turnajoch. Najprv so cťou prehral na body v tvrdom dueli s MMA zápasníkom Gáborom Borárosom, následne dominantne porazil dlhoročného rivala Molocha. 

Rytmusovho protivníka na treťom turnaji však zatiaľ organizácia neohlásila, údajne pôjde o zahraničného súpera, ktorý nie je známy ako športovec, no má blízko k bojovým športom. 

V brnianskej Zoner BobbyHall sa v každom prípade 27. decembra pobijú po prvýkrát aj ženy, konkrétne dve populárne slovenské speváčky. Alessia Capparelli, známa najmä ako Aless, a bývalá „superstaristka“ Dominika Mirgová. Ako prezradila Mirgová, s nápadom na tento zápas prišiel Attila Végh.

Dominika Mirgová.
Dominika Mirgová. Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík


Na otázku, či je zápas vyvrcholením ich dávneho „beefu“, odpovedala Mirgová jasne, že sa nenechajú poštvať médiami. O malú chvíľu však Aless s úsmevom povedala: „Všetko je zažehnané, ale v zápase si na to možno spomeniem.“


Zároveň priznala, že to bude považovať za jednorazovú záležitosť a neplánuje s boxom pokračovať. Mirgovej sa však tréning vraj zatiaľ páči a nevylučuje, že by sa v FNC objavila znova. Aless údajne trénuje na zápas v bratislavskej Octagon Fighting Academy, Mirgová zase v trnavskom Spartakus Fight Gyme.

Speváčka a raperka Aless.
Speváčka a raperka Aless. Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík

Valihora verzus Tresor či súboj Dávida s Goliášom

Na bojovej karte ich doplnia ďalší hudobníci, raper Erik Tresor, ktorý si zmeria sily so známym slovenským bubeníkom Martinom Valihorom. Navzájom si preukázali rešpekt, pričom raper prezradil, že Valihora je vo veku jeho otca, no je napriek tomu stále vo skvelej forme a môže ísť všetkým príkladom. 

Tresor však dodal, že pôjde na istotu a bude stopercentne pripravený. Spomenul tiež konflikt s Flexkingom, čo v prípade výhry oboch hudobníkov môže znamenať vzájomný zápas na ďalšom turnaji. Ten by sme si určite všetci radi pozreli.

Koncom roka uvidíme aj zápas, ktorý asi nikto nečakal. Český ťažkotonážnik Alexander Cverna totiž prijal výzvu v boxe od omnoho skúsenejšieho Slováka Michala Zátorského. Ten má však minimálne o 50 kíl menej, keďže doteraz boxoval v ľahkej váhe.

Erik Tresor verzus Martin Valihora.
Erik Tresor verzus Martin Valihora. Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík

Nahnevaný Sivák a ostrá výmena názorov končiaca päsťami

Na tlačovke sa objavil aj český obor a kickboxerská hviezda Tomáš Hron. V ringu sa postaví bývalému šampiónovi ťažkej váhy organizácie Oktagon MMA Michalovi Martínkovi. On sa však do Bratislavy nedostavil, rovnako ani ďalší bývalý šampión Oktagonu Tomáš Deák. 
 
To poriadne nahnevalo jeho súpera z Česka, ktorý na tlačovku prišiel. Je ním postojárska legenda, svetový šampión v kickboxe Václav Sivák. Prezradil, že neúčasť Deáka je neúctivá, keďže o akcii všetci vedeli aspoň mesiac dopredu a mohol si tak veci zariadiť tak, aby sa na nej zúčastnil. 

Václav Sivák.
Václav Sivák. Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík


Na konferencii chýbal aj Marek Bartl, ktorý sa pobije s Karolom Ryšavým. Títo dvaja MMA zápasníci si už raz sily zmerali v domácom Oktagone, pričom víťazne odchádzal z klietky Ryšavý. 

V záverečnej časti sa za jeden stôl posadili úhlavní nepriatelia Frayer Flexking a Baron z aktuálnej Farmy 14. Netrvalo dlho, kým raper spustil spŕšku nepríjemných urážok a posmeškov, na ktorých sa publikum dobre zabávalo. 

Tlačová konferencia FNC v Bratislave.
Tlačová konferencia FNC v Bratislave. Zdroj: Refresher/Martin Adam Pavlík


Zatiaľ čo Flexking pôsobil pokojnejším dojmom, bolo vidno, že Baron na podobný stret nebol pripravený a že ho rozhodil. Nekonečnú slovnú prestrelku musel ukončiť zvýšením hlasu až Attila Végh.

Keď ich však následne pozval na pódium, začali opäť padať hrubé vulgarizmy a napokon sa do seba obaja pustili. Hoci lietali päste aj kopance, nikto sa nezranil a ochrankári všetko včas zachránili a situáciu upokojili. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fight Night Challenge 🥊 FNC (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia