Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok vznikol v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Wavefestival.
14. októbra 2022 o 11:30
Čas čítania 1:30

WAVE Festival bude už o pár dní. S lístkom dlho neváhaj, väčšina sa už vypredala

WAVE Festival bude už o pár dní. S lístkom dlho neváhaj, väčšina sa už vypredala
Zdroj: WAVE Festival
HUDBA FESTIVALY HUDBA KONCERTY
Uložiť Uložené

Môžeš sa tešiť na veľké mená hiphopu a rapu z domácej, ako aj českej scény.

Festivalová atmosféra s letom nekončí. V trenčianskom EXPE už 28. októbra otvorí svoje brány WAVE Festival, ktorý je dôverne známy fanúšikom česko-slovenského rapu a hiphopu. Opäť sľubuje silný line-up, z Česka pricestujú Calin a Smack One, z domácej scény sa predstavia Separ, Saul, Luca Brassi10×, Porsche Boy, Frayer Flexking a SimiLivinLife

Posledná májová udalosť bola vypredaná. Niekoľko desiatok ľudí, ktorí čakali na zakúpenie lístka na mieste, museli organizátori sklamať a otočiť. Preto sa ponáhľaj, aby si si na októbrovú udalosť stihol kúpiť lístok. Ceny sú aktuálne v poslednej vlne predpredaja za 26,90 eur.

kúp si lístok

Jeden z najdôležitejších ročníkov

Samuel Tomka, organizátor WAVE Festivalu naznačil, že toto podujatie môže byť posledné, ktoré sa odohrá v trenčianskom EXPO Centre. „Rozhodne sa budeme snažiť návštevníkom priniesť kvalitnejší zážitok v rámci produkcie hlavného pódia. Taktiež chceme predĺžiť program o hodinu a hrať do 5.00 h. Túto informáciu určite viacerí z návštevníkov ocenia. Iný bude aj svojím Halloweenskym špeciálom. Vždy som sníval o riadnej halloweenskej párty, kde sa budú ľudia baviť v rôznych kostýmoch. Predstavte si tancujúceho Dartha Vadera alebo Spidermana,“ dodáva. Každý, kto príde v maske, dostane pri vstupe welcome drink. Po podujatí návštevníci vyberú dve najlepšie masky (jeden muž a jedna žena), ktoré získajú doživotný vstup zdarma na podujatia.

WAVE Festival
Zdroj: WAVE Festival

Októbrový WAVE Festival bude mať ako obyčajne dve pódiá. Oproti májovej udalosti bude rozdiel v tom, že dídžejský stage sa bude nachádzať v druhej časti haly. Vystriedajú sa tam rôzne žánre od rapu, EDM, bassline až po drum & bass, takže si tam každý nájde to svoje. 

Brány festivalu sa otvoria už pred siedmou večer. Návštevníci s VIP vstupenkami budú mať možnosť opustiť areál a opätovne sa doň vrátiť, pre ostatných bude platiť jednorazový vstup. Na festivale by ti nemalo nič chýbať, máš k dispozícii všetko potrebné vrátane jedla a drinkov.

Poď na festival

Organizátori neustále dostávajú správy o tom, či pripravia WAVE Festival aj v inom meste. „Na základe neskutočnej odozvy návštevníkov sme sa preto rozhodli, že už budúci rok zorganizujeme WAVE Festival aj v ďalších slovenských mestách. Bude to výzva, no sme na ňu pripravení. Ľudia nám dávajú neskutočnú energiu a podporu, za čo sme neskutočne vďační a už teraz sa tešíme,“ vysvetľuje Samuel Tomka. 

Atmosféru z posledného WAVE Festivalu si môžeš pripomenúť v našom Backstagi.

Domov
Zdieľať
Diskusia