Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Kariéra.sk
3. októbra 2022, 12:00
Čas čítania 1:53
Sponzorovaný obsah

Hľadáš si prácu? Príď 11. októbra na Kariéra EXPO. Nájdeš tu desiatky zamestnávateľov a zaujímavé prednášky

Hľadáš si prácu? Príď 11. októbra na Kariéra EXPO. Nájdeš tu desiatky zamestnávateľov a zaujímavé prednášky
Zdroj: MaxPixel.net
ZAUJÍMAVOSTI PRÁCA
Uložiť Uložené

Vyskúšaj si pohovor, otestuj sa v jazykoch a inšpiruj sa prednáškami Vlada Voštinára, adminov Zomri a mnohých ďalších.

Máš pocit, že je najvyšší čas niečo vo svojom živote zmeniť, a chceš začať práve prácou? Namiesto zdĺhavého prehliadania stránok s pracovnými ponukami ti teraz stačí prísť 11. októbra na Kariéra EXPO do bratislavskej Starej tržnice. 

Nájdeš tu desiatky zamestnávateľov, môžeš si pozrieť inšpiratívne prednášky, napríklad od adminov Zomri, Vlada Voštinára či novinára Jakuba Fila a mnohých ďalších. Príď a vyskúšaj si rôzne workshopy, ktoré ti pomôžu pripraviť sa na pracovné pohovory alebo si na nich otestuješ svoje znalosti. Zisti, na čo všetko sa môžeš tešiť a ako sa dostať na toto podujatie.

Vstup na podujatie je zadarmo, stačí sa len zaregistrovať.   
registrovať sa
Bratislava
Zdroj: Dimitris Komninos/Pexels

Kariéra EXPO je nielen pre tých, čo hľadajú novú prácu 

Podujatie z dielne Kariéra.sk je pre všetkých, ktorí si chcú nájsť novú prácu, spoznať iné zamestnania alebo zistiť, ako sa zmenil pracovný trh po pandémii. Medzi vystavovateľmi sú desiatky zamestnávateľov z rôznych odvetví od administratívy cez marketing až po zdravotníctvo. Medzi nimi nájdeš aj známe spoločnosti, ako je Telekom, DPD, dm-drogerie markt, McDonald's, Nay či TV Joj. 

Na hlavnom pódiu budú od desiatej rána prebiehať prednášky viacerých známych osobností. Novinár Jakub Filo bude prednášať o práci novinára, ale aj o tom, prečo je dôležité orientovať sa v pretlaku informácií. Lenka Ďurišová z Rádia Expres objasní priebeh živého vysielania v rádiu. 

Admini Zomri vysvetlia, či sa zo zábavy môže stať biznis, a Miňo Kereš poradí všetkým kreatívnym dušiam, ako sa správne prezentovať a postaviť na talente kariéru. Vladimír Voštinár ťa so svojou prednáškou „Otvorte dvere náhodám“ naučí viac riskovať a nebáť sa nových možností.

Bude reč aj o komfortnej zóne, o tom, či je kariérny rast naozaj dôležitý alebo prečo sa netreba báť veriť v úspech. 

viac o spíkroch

Vyskúšaj si pohovor a daj si skontrolovať životopis 

Na Kariéra Skill Stage sa môžeš zúčastniť na ďalších prednáškach, jedna z nich je dokonca interaktívna a vyskúšaš si tu, ako rozpoznať manipuláciu a jej najčastejšie používané techniky.

IT stage pod vedením firmy Macrosoft ponúka viacero workshopov, kde sa môžeš naučiť, čo všetko dokážu tabuľky v Exceli, ako vytvoriť efektné prezentácie v MS Power Point, upravovať fotky v Adobe Photoshop či dokumenty v MS Word. 

home office, práca, počítač, kancelária
Zdroj: Unsplash/Proxyclick Visitor Management System

Môžeš si tu dať skontrolovať svoj životopis, otestovať sa a zistiť tak, čo sú tvoje silné stránky, a zúčastniť sa na modelovom pohovore. Na tom naozajstnom ťa potom nemusí prekvapiť otázka o tvojej predstave ideálnej práce či tvojich silných stránkach. Ak si nie si istý, akú úroveň jazyka ovládaš, odborníci ťa otestujú.

Nájdi si novú prácu alebo zlepši svoje zručnosti 

Ako vidíš, na Kariéra EXPO 11. októbra sa toho bude diať naozaj mnoho. Je už len na tebe, či chceš spoznať nové kariérne možnosti alebo si pozrieť prednášky, či zlepšiť svoje zručnosti s Excelom alebo Photoshopom. Vstup je zdarma, stačí sa len zaregistrovať a prísť. Program prebieha po celý deň od deviatej ráno až do siedmej večer. 

zaregistruj sa
marketing, práca, vzdelanie
Zdroj: Unsplash/Brands&People
Domov
Zdieľať
Diskusia