Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2022, 10:32
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík

Investigatívna novinárka vyšetruje na Aljaške vraždy. V mrazivom kriminálnom seriáli hrá oscarová Hilary Swank

Investigatívna novinárka vyšetruje na Aljaške vraždy. V mrazivom kriminálnom seriáli hrá oscarová Hilary Swank
Zdroj: ABC
FILMY A SERIÁLY ALASKA DAILY NOVÉ SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Miestne noviny sa snažia vypátrať pôvod záhadných vrážd.

Profesionálna newyorská novinárka Eileen Fitzgeraldová prichádza do mesta Anchorage na Aljaške a zoznamuje sa s tamojšou redakciou. Šéf hlavnej hrdinke a jej kolegyni pridelí spracovať článok o sérii tajomných vrážd. Reportérka sa tak musí popasovať nielen s novým pracovným prostredím, ale tiež s prácou, pri ktorej jej hrozí nebezpečie.

Úlohy skúsenej žurnalistky sa zhostila 48-ročná herečka Hilary Swank, ktorá za výkony v drámach Boys Don't Cry (1999) a Million Dollar Baby (2004) získala Oscara. Alaska Daily svojím námetom, prostredím a silnou ženskou hrdinkou pripomína jeden z najlepších seriálov minulého roka Mare of Easttown, v ktorom hrala Kate Winslet.

V Alaska Daily si okrem Swank zahrali herci, ako Jeff Perry, Grace Dove, Matt Malloy, Meredith Holzman či Pablo Castelblanco. Tvorcom seriálu je Tom McCarthy, ktorý bol za scenár k výnimočnej novinárskej dráme Spotlight v roku 2015 ocenený Oscarom. Prvá časť Alaska Daily bude mať premiéru na ABC 6. októbra tohto roku. Seriál bude dostupný aj na streamovacej platforme Hulu.

Anketa:
Máš rád kriminálne seriály?
Milujem ich.
Sú skvelé, ale preferujem iné žánre.
Celkom ujdú.
Veľmi nie.
Milujem ich.
79 %
Sú skvelé, ale preferujem iné žánre.
6 %
Celkom ujdú.
13 %
Veľmi nie.
1 %
Domov
Zdieľať
Diskusia