Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2022, 21:38
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

5. séria Cobra Kai predstaví ženskú sensejku a bitky medzi deťmi aj dospelými

5. séria Cobra Kai predstaví ženskú sensejku a bitky medzi deťmi aj dospelými
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY COBRA KAI
Uložiť Uložené

Už v septembri sa na Netflixe dočkáme nových častí zábavné karate seriálu Cobra Kai.

Populárny seriál Cobra Kai bude pokračovať s piatou sériou už v septembri. Na Netflixe sa nové časti objavia už 9. septembra. Ako môžeš vidieť v traileri nižšie, dej sa posunie vpred výrazným spôsobom. Chozen dorazil z Japonska, aby pomohol Danielovi LaRussovi oživiť slávu dódža Miyagi-Do, ktoré sa spojí s Eagle Fang v boji proti Cobra Kai.

Odporúčané
RECENZIA: Better Call Saul v 6. sérii dokázal, že je najlepším dramatickým seriálom súčasnosti a že prekonal Breaking Bad RECENZIA: Better Call Saul v 6. sérii dokázal, že je najlepším dramatickým seriálom súčasnosti a že prekonal Breaking Bad 16. augusta 2022, 16:30

Cobru Kai vedie Terry Silver, ktorý má so študentami nekalé plány. Chce z nich urobiť nemilosrdných bojovníkov, a tak sa údolie San Fernando opäť premení na obrovské bojisko medzi tínedžermi, ale aj dospelými bojovníkmi karate. 

Okrem toho uvidíme aj to, ako sa darí Johnovi Kreeseovi vo väzení a či sa Miguelovi podarilo v Mexiku nájsť svojho biologického otca. 

Domov
Zdieľať
Diskusia