Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2022, 16:21
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Seriál Cyberpunk: Edgerunners ukazuje tvorcom hry Cyberpunk 2077, ako to má vyzerať. Sleduj brutálnu akciu a unikátny vizuál

Seriál Cyberpunk: Edgerunners ukazuje tvorcom hry Cyberpunk 2077, ako to má vyzerať. Sleduj brutálnu akciu a unikátny vizuál
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY CYBERPUNK: EDGERUNNERS
Uložiť Uložené

Anime seriál vyjde na Netflixe už v septembri. Nový trailer ťa presvedčí o tom, že ho budeš pozerať.

Netflix vydal skvelo vyzerajúci trailer na chystaný anime seriál Cyberpunk: Edgerunners. Prvá séria vyjde na Netflixe niekedy v septembri a bude mať desať epizód. Trailer ťa navnadí skvelou animáciou, ktorá exceluje nielen v akčných sekvenciách, ale aj v relatívne pokojných scénach, v ktorých medzi sebou postavy nebojujú.

Odporúčané
20 najlepších seriálov od Netflixu 20 najlepších seriálov od Netflixu 5. augusta 2022, 9:30

Dej nás zavedie do cyberpunkového mesta Night City, ktoré poznajú hráči videohry Cyberpunk 2077 od poľského štúdia CD Projekt Red. Hra Cyberpunk 2077 sa štúdiu až tak nepodarila, no s týmto seriálom bude mať šancu na reparát. Spolupracuje na ňom so štúdiom Trigger (anime seriály Kill la Kill či Little Witch Academia).

Hlavnou postavou Edgerunners bude David, ktorý sa dostane do sveta zločinu a zapletie sa medzi najväčších gaunerov vo futuristickom meste. David bude členom väčšej skupiny zločincov, ktorých ti naplno predstaví akčný trailer nižšie. Hudbu k seriálu vytvoril Akira Yamaoka (herná séria Silent Hill) a režíroval Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann).

Domov
Zdieľať
Diskusia