Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2022, 17:26
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Oscarový režisér Guillermo del Toro nakrútil Pinocchia žijúceho počas fašistického režimu

Oscarový režisér Guillermo del Toro nakrútil Pinocchia žijúceho počas fašistického režimu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY PINOCCHIO
Uložiť Uložené

Sleduj prvé zábery z očakávaného animovaného filmu od Netflixu, ktorý rozpovie Pinocchiov príbeh celkom originálne.

Príbeh o Pinocchiovi poznáme azda všetci. Geppetto príde o syna, a tak zotne strom a z dreva si vyrobí nového syna. Po čarovnom želaní drevený chlapec ožije a prijme meno Pinocchio.

Lenže ostať do konca života dreveným ho neláka, a tak sa vyberie na dobrodružstvo, na ktorého konci ho čaká odmena v podobe premeny na skutočného, ľudského chlapca. 

Odporúčané
O čom bude Avengers: Kang Dynasty a Secret Wars? Uvidíme Hugha Jackmana ako Wolverina a Roberta Downeyho jr. ako Iron Mana? O čom bude Avengers: Kang Dynasty a Secret Wars? Uvidíme Hugha Jackmana ako Wolverina a Roberta Downeyho jr. ako Iron Mana? 27. júla 2022, 12:30

Režisér Guillermo del Toro (The Shape of Water, Hellboy) však nenakrútil „stokrát“ vyrozprávaný príbeh. Namiesto toho nás čaká temnejšia verzia deja odohrávajúca sa počas fašistickej diktatúry v Taliansku. Pinocchio bude navyše animovaný film v štýle stop-motion, nie v klasickej animácii. 

Film vyjde na Netflixe už v decembri 2022 a budeme v ňom počuť hlasy hercov ako Ewan McGregor, David Bradley (Geppetto), Greggory Mann (Pinocchio), Christoph Waltz (Count Volpe), Tilda Swinton (víla Turquoise Hair), Finn Wolfhard (Candlewick) či Ron Perlman (Podestà).

Okrem toho uvidíme aj Pinocchia od režiséra Roberta Zemeckisa (The Polar Express). Ten natočil film pre Disney, takže môžeš čakať príjemnejší a rodinný film. Na streamovacej službe Disney+ vyjde už v septembri.

Domov
Zdieľať
Diskusia