Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Zlatý Bažant.
25. júla 2022, 11:30
Čas čítania 0:52
Sponzorovaný obsah

Barbora sa vybrala robiť anketu v korčuliach: Všímaš si na hrádzi sympatických okoloidúcich? (Anketa)

VIDEO ANKETY
Uložiť Uložené

Ako to máš ty?

Barbora v našej najnovšej ankete vymenila podpätky a mestské ulice za korčule a petržalskú hrádzu. Obula si ich po dlhšom čase, ako si myslíš, že to dopadlo? Zistili sme, že mladí Slováci sa letným aktivitám venujú často, väčšinu respondentov stretneš na hrádzi niekoľkokrát do týždňa.

Nešli sme sa len tak vyvážať, v spolupráci so značkou Zlatý Bažant 0,0 % sme sa rozhodli športovcom vylepšiť horúci deň príjemným osviežením. Nový Svieži Radler je kombináciou 50 % nealko piva a 50 % ovocnej limonády. Navyše má o 30 % menej cukru, a preto bude tvojím dobrým parťákom na túre, korčuliach či bicykli. Môžeš si ho vychutnať v dvoch príchutiach – Pšeničný citrón a Jablko.

Zlatý Bažant Radler 0,0 %

Všímaš si na hrádzi aj sympatických okoloidúcich? Ľudia priznali, že sem-tam sledujú nielen trasu pod nohami, ale aj ostatných športovcov. Bohužiaľ, nenašli sme nikoho, kto si „padol do oka“ práve počas letných aktivít. Ak si single a budeš na petržalskej hrádzi, zbystri pozornosť, možno si všimneš nejakého nápadníka. 

Ďalej nás zaujímalo, či by ľudia zobrali svoju polovičku na prvé rande na korčule. Aký máš na to názor ty? Niektoré odpovede pobavili aj Barboru. 

Keď sa najbližšie budeš chystať na hrádzu, nezabudni si pribaliť Zlatý Bažant Radler 0,0 %, počas horúcich dní osviežujúcu príchuť pšeničného citróna alebo jablka určite oceníš. Ak budeš mať šťastie, možno si ho vychutnáš aj s našou Barborou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia