Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2022, 8:30
Čas čítania 2:44
Dominik Vetrák

Najlepšie nové seriály od Netflixu v auguste: Sandman, DOTA či finále Locke & Key

FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY PROGRAM NETFLIX PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Toto sú najočakávanejšie filmy a seriály, ktoré uvidíme v auguste na Netflixe.

Tento mesiac si program streamingových služieb rozdelíme na dva články. V tomto sa pozrieme na najočakávanejšie seriály a filmy od Netflixu, no a v tomto sme ti zase predstavili 10 najočakávanejších noviniek na Disney+, HBO Max, Apple TV+, Amazon Prime Video a Hulu. 

Odporúčané
HBO Max, Disney+, Apple TV+ a ďalšie streamingové služby v auguste pochovajú kiná HBO Max, Disney+, Apple TV+ a ďalšie streamingové služby v auguste pochovajú kiná 30. júla 2022, 8:30

Sandman – 5. august

Sandman je očakávaný fantasy seriál od Netflixu podľa skvelej komiksovej série uznávaného autora Neila Gaimana. Príbeh sleduje Morfea alias Dreama (herec Tom Sturridge), jednej zo siedmich entít, ktoré kontrolujú kľúčové aspekty existencie sveta a ľudstva

Prvá séria bude mať 10 častí a zameria sa na komiksy, ktoré zachytili Dreamovo uväznenie na niekoľko desiatok rokov. Keď z väzenia unikol, zistil, že jeho absencia spôsobila ľuďom náročné snívanie a rozpadlo sa mu aj kráľovstvo. Dreamov cieľ je dať všetko do poriadku, no v ceste mu stoja ďalšie entity, ako aj Lucifer. 

Okrem Sturridgea uvidíme aj Boyda Holbrooka v role The Corinthian, Charlesa Dancea ako Rodericka Burgessa, Davida Thewlisa ako Johna Deeho či Marka Hamilla ako Merv Pumpkinhead.

Carter – 5. august

Carter na nás po prvom traileri pôsobí ako skvelo vyzerajúci akčný ázijský film. Jeho tvorcovia ho nakrútili a zostrihali tak, že to pôsobí, akoby ho celý nakrútili na jeden záber a bez strihu. Film má vďaka tomu šialené tempo. Akcia je plná adrenalínových záberov a tvorcov musíme pochváliť za prácu s kamerou už po tom, čo sme videli trailer. 

Domov
Zdieľať
Diskusia