Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Slnko Records
22. júla 2022, 10:30
Čas čítania 0:48
redakcia

Skupina Billy Barman otvára novú kapitolu svojej existencie skladbou ZERO s pôsobivým videoklipom

Skupina Billy Barman otvára novú kapitolu svojej existencie skladbou ZERO s pôsobivým videoklipom
Zdroj: Lousy Auber
HUDBA HUDBA
Uložiť Uložené

Skladba ZERO je ochutnávkou z nového materiálu, na ktorom bratislavské zoskupenie pracuje od minuloročnej jesene.

Skupina Billy Barman otvára novú kapitolu svojej existencie videosinglom ZERO, ktorý nadväzuje na jarné klubové turné s rovnakým názvom.  Skladba s pohodovou atmosférou uzrela svetlo sveta tesne pred prvými letnými koncertmi a teraz je vonku aj pôsobivý videoklip.

Singel ZERO je ochutnávkou z nového materiálu, na ktorom skupina Billy Barman pracuje od minuloročnej jesene. Dobrou správou je, že v skladaní a nahrávaní skladieb plánujú pokračovať po letnej festivalovej sezóne s výhľadom na nový album v priebehu budúceho roka.

„Na začiatku bola idea veľkej neónovej basgitary svietiacej v tme. Takýto špeciálny hudobný nástroj nám vyrobili Jakub Kolarovič a Alex Zelina a na ňom sme potom spolu s režisérmi postavili celý vizuál,“ hovorí bubeník Matej Ruman. 

„Skladba, ale aj video sú venované našej novej basgitaristke Laure. Jednak sa na novej pesničke autorsky podieľala a zároveň je ústrednou postavou klipu,“ dopĺňa spevák Juraj Podmanický, na ktorého nadviazal gitarista Jozef Vrábel slovami: „Vzhľadom na text piesne bolo jasné, v akom aute sa opäť budeme voziť (už celkovo tretíkrát v histórii našich videoklipov). Týmto pozdravujeme klub saabistov na Slovensku aj v Českej republike.“

Teraz si vychutnaj pohodovú novinku s atraktívnym vizuálom, ktorý režírovali Pepe Ehrenberger a Damián Pastirčák. Viac informácií nájdeš na webovej stránke bratislavskej skupiny. 

Domov
Zdieľať
Diskusia