Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2022, 18:55
Čas čítania 0:45
redakcia

ONLINE KVÍZ: Ovládaš jazyk mladej generácie? Vyplň naše otázky a najlepšieho hráča odmeníme

ZAUJÍMAVOSTI KVÍZ
Uložiť Uložené

Nestačia ti iba vedomosti.

V hovorovej reči bežne používame cudzie slová, ako napríklad steal alebo raffle, ktoré v minulosti používali subkultúry, no časom sa vďaka sociálnym sieťam spopularizovali. Väčšina mladých ľudí im bez problémov rozumie, ale nájdu sa aj takí, ktorým tento slovník nič nehovorí. V tomto kvíze sa môžeš otestovať, či dobre ovládaš výrazy mladých ľudí.

Okrem znalostí preveríme aj rýchlosť tvojich reakcií – v online kvíze vyhráva ten, kto bude mať najviac odpovedí za najkratší čas. Súťažíš v reálnom čase a proti ostatným používateľom, to znamená, že sa musíš pripojiť presne v stanovený čas, ani o minútu neskôr. Ak vyhráš, môžeš sa nielen pomyselne potľapkať po pleci, ale za odmenu získaš bonus v podobe ročného predplatného Refresheru. 

Čo získaš?
• Celoročné predplatné webu Refresher v hodnote 59,99 €
• Neobmedzený prístup k zamknutým článkom
• Prístup k benefitom
• Čítanie bez reklám
• Zdieľanie článkov kamošom

Nastav si upozornenie dnes na 19.00 h, aby si nepremeškal príležitosť, nepotrebuješ predtým urobiť žiadne kroky navyše, súťažíš priamo v tomto článku. Na uhádnutie správnej odpovede máš len niekoľko sekúnd, takže ti nepomôže ani kamoš na telefóne alebo hľadanie v Urban Dictionary. V prípade výhry nám nezabudni zanechať svoj e-mail, aby sme ťa mohli kontaktovať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia