Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2022, 11:32
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Slovenskí policajti zachránili nahého a bosého 3-ročného chlapca. Z domu utiekol opitej matke, nafúkala 2,65 promile

NEWS POLÍCIA SR SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Matka vraj bola taká opitá, že zaspala a dieťa jej utieklo z bytu.

Policajti z Vrábeľ zachránili malého chlapca, ktorý utiekol z domu opitej matke. Polícia Slovenskej republiky o tom informuje na sociálnej sieti. Len 3-ročný chlapec nahý a bez topánok odišiel z bytu na sídlisku na štvrtom poschodí a vybehol z bytovky, následne sa motal pri frekventovanej ceste. Aj vďaka duchaprítomnosti okoloidúcej hliadky sa chlapcovi nič nestalo. 


„Policajti mu na obvodnom oddelení okamžite zabezpečili oblečenie aj papučky a požiadali o vyhlásenie oznamu o náleze dieťaťa v miestnom rozhlase. Následne sa hliadka presúvala po meste a blízkom okolí, kde bolo dieťa nájdené, a pátrali po jeho rodinných príslušníkoch,“ informujú policajti.

Po dlhšom pátraní sa im podarilo nájsť matku dieťaťa, ktorá sa ho snažila medzi bytovkami nájsť. Policajtom povedala, že zaspala a dieťa sa samo dostalo z bytu von.


V skutočnosti bola opitá. „Policajtom sa nezdala jej komunikácia, nevedela reagovať na ich otázky a bola dezorientovaná. Podrobili ju preto dychovej skúške. Jej výsledok bol 1,27 mg/l alkoholu, čo je v prepočte 2,65 promile,“ informujú policajti. 


Dieťa si od policajtov prevzala stará mama. Celý prípad budú ďalej riešiť pracovníci sociálky. 

Polícia SR
Zdroj: Polícia SR
Domov
Zdieľať
Diskusia