Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2022, 17:30
Čas čítania 1:23
Dominik Vetrák

Herogasm je najlepšia epizóda seriálu The Boys. Uvidíš v nej zvrhlý sex hrdinov s chobotnicami či veľkolepý súboj s Homelanderom

FILMY A SERIÁLY THE BOYS
Uložiť Uložené

Seriál The Boys vydal veľkolepú epizódu plnú akcie, prekvapivých scén a úmrtí. Ako dopadla očakávaná sexuálna udalosť Herogasm?

Superhrdinský seriál The Boys sa v mnohých prípadoch líši od svojej komiksovej predlohy. Tvorca seriálu Eric Kipke zmenil aj očakávanú epizódu s názvom Herogasm, ktorá adaptuje slávnu komiksovú sériu zobrazujúcu šialenú párty superhrdinov, ktorí sa počas nej naplno sexuálne odviažu a vychutnávajú si zvrhlý sex so všetkým, čo k tomu patrí (aj nepatrí). Seriálová adaptácia je o čosi miernejšia.

Odporúčané
Stvorila Upside Down práve Eleven a čo všetko sme sa dozvedeli zo 4. série? Plus časová os celého seriálu Stvorila Upside Down práve Eleven a čo všetko sme sa dozvedeli zo 4. série? Plus časová os celého seriálu 23. júna 2022, 16:30

Ak si ju ešte nevidel a nechceš si pokaziť prekvapenie, ďalej nečítaj, lebo sa pustíme do spoilerov. Popravde, trochu nás zobrazenie tejto udalosti sklamalo, keďže sa v nej nedeje nič tak extrémne nechutné či zvrhlé, na čo by sme v rámci tohto seriálu neboli zvyknutí.

Sex Deepa s chobotnicou nie je ničím prekvapujúcim ani šokujúcim a okrem toho sa v tejto časti nestalo nič, čo by sme už predtým v nejakej podobnej podobe nevideli. Sexu a nahých scén je tu požehnane, no očakávali sme, že to bude niečo zvrátenejšie a odvážnejšie.

The Boys
Zdroj: Amazon Prime

Celá epizóda by teda bola sklamaním, nebyť rozhodnutia tvorcov, ktorí sa radšej sústredili na príbeh, postavy a akciu. Namiesto epizódy nabitej sexom a nechutnými scénami sme tak boli svedkami hneď niekoľkých skvelých akčných scén, úmrtí množstva postáv a napínavých momentov. 

Odporúčané
Ľutujeme, že sme na tieto filmy zaplatili vstupenky do kina. Toto je 5 najhorších hollywoodskych filmov roka 2022 Ľutujeme, že sme na tieto filmy zaplatili vstupenky do kina. Toto je 5 najhorších hollywoodskych filmov roka 2022 23. júna 2022, 16:30

Vrcholom epizódy bol súboj Soldier Boya s Homelanderom. V tomto prípade sme čakali, že Homelander hrubou silou premôže Soldier Boya, ale tak nejako sme dúfali a rátali s tým, že Soldier Boy má lepší tréning a je skúsenejší bojovník, takže dá Homelanderovi viac zabrať. Našťastie pre neho Butcher a Hughie mu asistovali, a tak sa Homelander celkom možno po prvýkrát v živote dostal do úzkych a musel odletieť.

Bude zaujímavé sledovať, ako ho to psychicky ovplyvní. Aby toho nebolo málo, verejne sa do neho pustila aj Starlight, s ktorou v očiach médií tvorí zamilovaný pár. Čo sa týka deja, akcie a prekvapivých momentov, epizóda Herogasm bola jednou z najlepších v celom seriáli.

The Boys
Zdroj: Amazon Prime

Akurát je škoda, že dejová línia s postavami Kimiko a Frenchiem pôsobí už niekoľko epizód odtiahnuto od hlavného príbehu. Akoby sme sa pri sledovaní ich príbehu pozerali na celkom iný seriál. The Boys môžeš sledovať na streamovacej službe Amazon Prime a my ti to odporúčame všetkými desiatimi.

Domov
Zdieľať
Diskusia