Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2022, 19:19
Čas čítania 1:05
Adam Novosad

VIDEO: Igor Matovič povedal, že nikdy nezaplatil platobnou kartou ani si nikdy nevybral peniaze z bankomatu

NEWS IGOR MATOVIČ SPRÁVY Z DOMOVA VIDEO
Uložiť Uložené

Minister financií čelil v relácii Na hrane diváckym otázkam.

Minister financií Igor Matovič vyhlásil, že nikdy v obchode nezaplatil platobnou kartou a nikdy si nevybral peniaze z bankomatu. Tieto slová povedal v politickej diskusnej relácii Na hrane na obrazovkách televízie Joj.

Matovič reagoval na otázku od diváka, ktorý sa pýtal, prečo je Matovič ministrom financií, keď v minulosti povedal, že sa financiám nerozumie. „Študoval som finančný manažment, nikdy som nepovedal, že financiám nerozumiem,“ oponoval divákovi minister v štúdiu. Diváka však zaujímalo aj to, prečo rodinné financie u Matovičovcov spravuje výlučne manželka Pavlína.

„Ja som rád, že 23 rokov žijem bez starostí. Viem, že čo mi Pavlínka nabije do peňaženky, to mám, z toho si žijem, načo by som mal mať nejakú ďalšiu starosť?“ vysvetľoval Matovič, prečo sa o rodinné financie doma nestará.

V priznaniach pokračoval aj ďalej. „Ja nemám svoj vlastný účet. A vôbec mi nechýba, v živote som nemal platobnú kartu. Vôbec mi nechýba k životu,“ povedal moderátorke minister. Hnevalo ho, prečo by mohol mať niekto problém s tým, že financie doma spravuje žena ako manželka namiesto neho.

Odporúčané
PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí 24. marca 2024, 6:20

„Dôverujem svojej manželke, spravuje naše rodinné financie,“ pokračoval Matovič so slovami, že naozaj nikdy nepoužil platobnú kartu, aj keď mu ju banky viackrát odoslali. „Asi trikrát alebo štyrikrát mi karta došla, keď som mal účet v Tatra banke ako živnostník,“ vysvetlil. Vraj si vždy obálku s bankovou kartou otvoril až vo chvíli, keď jej už skončila platnosť.

„Nikdy som nezaplatil kartou, nikdy som si nevybral peniaze z bankomatu. Ale keď raz príde tá doba, že prejdeme len na karty, tak preklopím na karty,“ uzavrel opis svojej situácie Matovič.

Domov
Zdieľať
Diskusia