Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2013 o 18:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Čo má Star Wars nové?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herci, nový animovaný seriál a John Williams ako skladateľ, posilňujú univerzum Star Warsu.

Len predvčerom sme vás informovali o možnom účinkovaní Zaca Efrona a Ryana Goslinga v Star Wars VII a dnes tu máme ďalšie informácie. Tou najlepšou je návrat Johna Williamsa, skladateľa predchádzajúcich epizód. Legendárny soundtrack sa tak vráti, avšak nie je isté, či skomponuje hudbu pre všetky epizódy tretej trilógie. Navyše prezradil, že sa môžeme tešiť na viac praktických trikov a natáčania na reálnych miestach.

No povedzte, komu nenabehne husia koža pri tomto? 

Čo má Star Wars nové?


Ďalej tu máme pár detailov o animovanom Star Wars Rebels. Príbeh sa bude odohrávať medzi epizódami III a IV. Na obrázkoch vidíme loď hlavného hrdinu, ale aj Star Destroyer pre Stormtrooperov. Dočkáme sa teda zobrazenia udalostí v období dlhom približne 20 rokov, kedy sa zbesilo prenasledovali poslední Jediovia.

Čo hovoríte na blížiace sa expandovanie tejto milovanej ságy? Čakajú nás animované seriály, spin-offy a samozrejme trilógia. Nebojíte sa, že to možno už nebude to, čo bývalo? Koho by ste chceli vidieť v hereckom obsadení?

Čo má Star Wars nové?

Čo má Star Wars nové?
Domov
Zdieľať
Diskusia