Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2022, 9:30
Čas čítania 12:22
Adam Novosad

Michal Kovačič: So Zuzkou sa doma nebavíme o tom, že sme power couple. Neznášam, keď ma na Instagram točí v teplákoch (Rozhovor)

REFRESHER LET'S DANCE MICHAL KOVAČIČ POLITIKA ŠOUBIZNIS TELEVÍZIA MARKÍZA TELEVÍZNE ŠOU ZUZANA KOVAČIČ HANZELOVÁ
Uložiť Uložené

Známy moderátor politickej diskusie Na telo nemá pocit, že by sa niekto snažil z Petra Pellegriniho vytvoriť nového premiéra. S manželkou Zuzanou sú obaja tvrdohlaví, a tak sa kvôli spokojnému životu museli obidvaja naučiť ustúpiť v správnom čase.

„My sme obaja pomerne tvrdohlaví, takže v záujme zachovania spokojného života si to musíme prestriedavať,“ smeje sa moderátor Michal Kovačič pri odpovedaní na otázku, kto vo vzťahu s manželkou Zuzanou Kovačič Hanzelovou zvyčajne pri konflikte ustúpi. 

Keď manželka počas pandémie pravidelne livestreamovala na Instagrame a umožnila takýmto spôsobom fanúšikom hlboko vstupovať do súkromia ich bytu, moderátor nebol vždy nadšený, no konštatuje, že svoje názory obidvaja vzájomne rešpektujú. „Napríklad nie som veľmi rád, keď som na Instagrame v teplákoch. Myslím doma v byte,“ pousmeje sa Kovačič so slovami, že sa mu to nezdá ako adekvátny obsah pre verejnosť.

„Mojím cieľom je mať v relácii Na telo najmä predsedov strán. Igor Matovič je pozývaný rovnako ako Richard Sulík či Peter Pellegrini, lebo sú to najzaujímavejší respondenti. Sú to ľudia, ktorí vedia povedať, ako sa bude spoločnosť vyvíjať, aké majú zámery s krajinou a čo od nich máme očakávať,“ odpovedá moderátor na varovania Igora Matoviča, že na mediálnej scéne sa vraj niekto snaží z Petra Pellegriniho spraviť premiéra.

Moderátor Michal Kovačič pózuje v redakcii Refresheru.
Moderátor Michal Kovačič pózuje v redakcii Refresheru. Zdroj: Refresher/Pavol Chochula

Kedysi si začínal s reportážou o klonovaní mamutov, dnes týždeň čo týždeň konfrontuješ politikov v relácii Na telo. Nechýba ti dnes niekedy sadnúť si za počítač a postrihať vlastnú reportáž do spravodajstva?

V skutočnosti mi to nechýba, lebo každý týždeň musím do Televíznych novín zostrihať reportáž z toho, čo odvysielame v Na telo.

Samozrejme, v dobrom spomínam, ako sme v minulosti chodievali na plno zahraničných ciest ako reportéri, boli sme napríklad v Amerike na prezidentských voľbách. Ja som mal odjakživa rád parlament, takže mi vyhovovalo pohybovať sa v ňom. Vedel by som si predstaviť, že by som to robil znova, ale zrejme nie nadlho.

Často to nie je o politickom názore, lebo najjednoduchšie je odosobniť sa, ale ťažké sú situácie, keď viem, že niekto mi nehovorí pravdu a ja ho musím konfrontovať. Nemôžem mu povedať „vy klamete“.

Na telo je samostatná značka, ktorú ste prepojili priamo s tvojou osobou. Myslíš, že keby ho dnes začal moderovať niekto iný, mohlo by stratiť divácku základňu?

To je ťažká otázka. Zrejme by dosť záležalo na tom, kto by to moderoval. Keď sa pozrieme na hviezdy ako Hala Gorani v CNN, ona svoju reláciu, samozrejme, nemôže moderovať sedem dní v týždni, a tak ju niektoré dni bez problémov moderuje niekto iný. A relácia prežije, takže aj Na telo by prežilo, keby som ho nemoderoval ja.

Odporúčané
TOP 10 outfitov z Oscarov: Brutálna Zendaya či Florence Pugh ako z Hunger Games. Kto prišiel tento rok hore bez? TOP 10 outfitov z Oscarov: Brutálna Zendaya či Florence Pugh ako z Hunger Games. Kto prišiel tento rok hore bez? 11. marca 2024, 7:30

Na telo v minulosti zmizlo z obrazoviek aj pre nízku sledovanosť. Predpokladám, že teraz tento problém nemáte. Máte však občas týždne, keď sledovanosť klesne, a tak musíte z týždňa na týždeň poskladať divácky atraktívnejšiu zostavu politikov?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 116270 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Či musia v Na telo v prípade nižšej sledovanosti pozývať „štipľavejších“ hostí.
  • Ako veľmi sa podľa Kovačiča politici pretvarujú, keď sa zapnú kamery.
  • Či si myslí, že niekto v médiách z Petra Pellegriniho naozaj vyrába premiéra.
  • Prečo sa so Zuzanou doma nerozprávajú o tom, že sú mediálny power couple.
  • Ako využíva mediálny vplyv seba aj svojej manželky, keď to potrebuje.
  • Kto je vo vzťahu so Zuzanou tvrdohlavejší a kto dokáže skôr ustúpiť.
  • Či by po Let's Dance šiel aj do reality šou ako Farma, Survivor alebo Love Island.
Domov
Zdieľať
Diskusia