Prepnúť do nočného režimu
Prepnúť do denného režimu
Streda 6. 7. 2022 meniny má Patrik, Patrícia

hľadaj na refresheri

Chceš dostávať notifikácie aj na tomto zariadení?
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Podcasty - Podgast

Tomáš z Petržalských langošov: Langoš je živočích, mal by si ho zjesť do minúty

Prišli horúčavy a to v gastronómii znamená jediné: nastal čas langošov. Tie si nemusíte dať iba na kúpalisku či pri jazere, kopa ľudí chodí na jeden konkrétny až na kraj Petržalky.

Matej Ohrablo, Čoje
8. jún 2022, 18:30 Čas čítania: 0:44
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Podcasty - Podgast
0
Matej Ohrablo
Čoje
8. jún 2022, 18:30
Čas čítania: 0:44

Tomáš z Petržalských langošov: Langoš je živočích, mal by si ho zjesť do minúty

Prišli horúčavy a to v gastronómii znamená jediné: nastal čas langošov. Tie si nemusíte dať iba na kúpalisku či pri jazere, kopa ľudí chodí na jeden konkrétny až na kraj Petržalky.

Matej Ohrablo
Čoje
8. jún 2022, 18:30
Čas čítania: 0:44
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Odoberať newsletter REFRESHERu
10 najlepších člankov Refresheru, raz za týždeň. Ak ťa emaily prestanú baviť, tak ich kedykoľvek zrušíš. Zadaním emailu súhlasíš s podmienkami portálu.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

  

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Koľko je okolo výroby langošov rôznych nástrah a vedy.
  • Aký je rozdiel medzi výrobou langošov v zime a v lete.
  • Ako si Tomáš predstavuje dokonalú langošovú fritézu a koľko zistil, že by stála.

 

Tomáš Hortenský pripravuje Petržalské langoše. Aj keď jeho produkt patrí medzi najstaršie a najkonzervatívnejšie fastfoody, aké na Slovensku poznáme, okrem kečupového či smotanového si uňho môžete cez jednoduché okienko vypýtať aj jeden z pestrých a kreatívnych langošov, ktoré robieva. Dá sa však o langošoch rozprávať celú hodinu v Podgaste?

 

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

  

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu podcasty@refresher.sk.
Upozorniť na chybu. Ak si našiel nedostatok v článku alebo máš pripomienky, daj nám vedieť.
Náhľadový obrázok: petrzalske langose
NAHOR
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo
Zdieľať
Uložiť Uložené
Zdieľať Zdieľať článok
Dostávaj najlepší obsah mailom
Nestíhaš všetko sledovať? Pošleme ti do schránky najčítanejší a najlepší obsah.
Žiadny spam. Kedykoľvek sa môžeš z odberu odhlásiť.
Posielať email
Najčítanejšie články
Teraz
24 hod
7 dní
30 dní
Viac z témy podcasty
Viac článkov
Sponzorované články
Viac článkov
Ďalšie news
pred hodinou
Koronavírus: Pribudlo 250 nakazených podľa PCR testov (pozitivita 40 %). V nemocniciach leží 305 pacientov, nikto ďalší na covid nezomrel. (nczi)
viac news
Mohlo by ťa zaujímať
Prejsť na úvodnú stránku
Domov
Zdieľať
Diskusia
Hľadať
Viac
Zapni upozornenia a už ti nič neujde!

Chceš vedieť čo sa deje a mať prehľad? Dostávaj upozornenia o najhorúcejších správach na Refresheri.

(Príklady: Horel Notre Dame, Zomrel Mac Miller, Trailer na Avengerov)
(Príklady: Sagan skončil prvý, Nový zákon s vplyvom na moderných ľudí, Dnes nás čaká zatmenie slnka)
Ak chceš, aby sme ti poslali takmer všetky novinky, vyber túto možnosť.
Zatvoriť