Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Pozri si naše tipy na darčeky, ktoré by sme si kúpili aj my 🤩
8. júna 2022 o 18:30
Čas čítania 0:44
Matej Ohrablo Čoje

Tomáš z Petržalských langošov: Langoš je živočích, mal by si ho zjesť do minúty

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Prišli horúčavy a to v gastronómii znamená jediné: nastal čas langošov. Tie si nemusíte dať iba na kúpalisku či pri jazere, kopa ľudí chodí na jeden konkrétny až na kraj Petržalky.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Koľko je okolo výroby langošov rôznych nástrah a vedy.
  • Aký je rozdiel medzi výrobou langošov v zime a v lete.
  • Ako si Tomáš predstavuje dokonalú langošovú fritézu a koľko zistil, že by stála.

Tomáš Hortenský pripravuje Petržalské langoše. Aj keď jeho produkt patrí medzi najstaršie a najkonzervatívnejšie fastfoody, aké na Slovensku poznáme, okrem kečupového či smotanového si uňho môžete cez jednoduché okienko vypýtať aj jeden z pestrých a kreatívnych langošov, ktoré robieva. Dá sa však o langošoch rozprávať celú hodinu v Podgaste?

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia