Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2022 o 20:20
Čas čítania 1:25
Jana Chovancová

TOP 3 v utorok: Zuzana Čaputová na návšteve Ukrajiny, na Facebooku nie je nikto anonymný a fanúšička The Rocka s jeho atrapou

ZAUJÍMAVOSTI TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Prehľad toho najpodstatnejšieho, čo sa udialo v utorok.

Zuzana Čaputová bola na návšteve Ukrajiny. Vystúpila v ukrajinskom parlamente, stretla sa aj s prezidentom Zelenským

Zuzana Čaputová sa dnes ráno stretla s ukrajinským prezidentom Volodymyrom Zelenským. Okrem toho vystúpila s príhovorom v parlamente pred ukrajinskými poslancami. 

Prezidentka už v máji reagovala na pozvanie od prezidenta Zelenského. Povedala, že na Ukrajinu chce prísť až s konkrétnym cieľom a dôvodom. V súčasnosti však nevieme, prečo sa rozhodla ísť do Kyjeva práve teraz.

Viac o prezidentkinej návšteve sa dočítaš TU.

Zuzana Čaputová v nepriestrelnej veste v ukrajinskom meste Irpiň.
Zuzana Čaputová v nepriestrelnej veste v ukrajinskom meste Irpiň. Zdroj: TASR/Kancelária prezidenta SR

Ani ty nie si na Facebooku anonymný, upozorňuje slovenská polícia. Pre vyhrážky masovou vraždou na Spiši zasahovalo Lynx Commando

Polícia Slovenskej republiky upozorňuje občanov, že ich príspevky na sociálnych sieťach nie sú anonymné a môžu sa pre ne dostať do problémov so zákonom. Poukazuje tým na dvojicu prípadov z posledných dní. V jednom z nich istá osoba hrozila masovou vraždou na Spiši, v dôsledku čoho museli zasiahnuť jednotky Lynx Commanda.

Odporúčané
Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov Top 3 v utorok: LEGO reaguje na Dráčik, Orosch útočil na LGBTI+ ľudí už v lete a Slovákov čaká výmena vrchnákov 8. novembra 2022 o 20:00

Voči mužovi je aktuálne vznesené obvinenie za obzvlášť závažný zločin teroristického útoku spáchaného v jednočinnom súbehu s prečinom prejavu sympatie k hnutiu smerujúcemu k potlačeniu základných práv a slobôd.

Viac sa dočítaš TU.

Polícia SR.
Polícia SR. Zdroj: Facebook/PZSR

Fanúšička The Rocka si zobrala na ples jeho atrapu. Slávny herec ju potešil svojou reakciou

Dwayne Johnson alias The Rock potešil svoju vernú fanúšičku, ktorá si vzala jeho kartónovú atrapu na maturitný ples a fotografie z akcie pridala na Instagram. Nielenže sa jej slávna hviezda vyjadrila priamo pod príspevkom na sociálnej sieti, ale zároveň jej fotografie aj zdieľala, čím zábery neznámej mladej ženy dosiahli za pár hodín viac než milión lajkov.

„Najlepší partner na ples!!!“ napísal The Rock fanúšičke, ktorá si namiesto skutočného sprievodcu vybrala radšej atrapu svalnatého herca. The Rock na svojom účte zavtipkoval, že veľmi rád spoznal jej priateľov a rodinu.

Viac sa dočítaš TU.

The Rock.
The Rock. Zdroj: Instagram/The Rock

Instagramový post dňa

Ak bude druhý film režiséra Bradleyho Coopera taký dobrý ako A Star is Born, bude to adept na jeden z najlepších filmov roka.

Herec, producent, scenárista a režisér Bradley Cooper aktuálne natáča biografickú drámu Maestro, ktorá vyrozpráva životný príbeh Leonarda Bernsteina. Bernstein bol americký dirigent, klavirista, hudobný skladateľ, pedagóg, popularizátor hudby a známa televízna osobnosť.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fotogramas (@fotogramas_es)

Domov
Zdieľať
Diskusia