Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2022, 9:25
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

Fanúšička The Rocka si zobrala na ples jeho atrapu. Slávny herec ju potešil svojou reakciou

ZAUJÍMAVOSTI DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON SPRÁVY ZO SVETA THE ROCK
Uložiť Uložené

The Rock znova ukázal, že má srdce na správnom mieste.

Dwayne Johnson alias The Rock potešil svoju vernú fanúšičku, ktorá si vzala jeho kartónovú atrapu na maturitný ples a fotografie z akcie pridala na Instagram. Nielenže sa jej slávna hviezda vyjadrila priamo pod príspevkom na sociálnej sieti, ale zároveň jej fotografie aj zdieľala, čím zábery neznámej mladej ženy dosiahli za pár hodín viac než milión lajkov.

„Najlepší partner na ples!!!“ napísal The Rock fanúšičke, ktorá si namiesto skutočného sprievodu vybrala radšej atrapu svalnatého herca. The Rock na svojom účte zavtipkoval, že veľmi rád spoznal jej priateľov a rodinu.

Anketa:
Potešilo by ťa, keby tvoje fotografie zdielal The Rock?
Samozrejme, že áno.
Nie, vôbec.
Samozrejme, že áno.
85 %
722 Hlasov
Nie, vôbec.
15 %
127 Hlasov

Ľudia boli z reakcie The Rocka maximálne nadšení, a aj keď pre herca toto malé gesto znamená len niekoľko kliknutí na klávesnici, fanúšička na svoj maturitný ples vďaka Johnsonovi zrejme nikdy nezabudne.

The Rock je pritom podobnými gestami veľmi známy. Na internete nájdeš množstvo videí, na ktorých sa bez problémov zastaví pri fanúšikoch a venuje im niekoľko minút zo svojho času len preto, aby im spravil radosť. Navyše veľmi rád obdarúva ľudí, ktorí pri ňom od malička stáli. Mužovi, u ktorého žil, keď nemal strachu nad hlavou, napríklad kúpil auto.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)

Domov
Zdieľať
Diskusia