Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2022, 15:30
Čas čítania 2:37
Richard Balog

Výber outfitov zo slovenských a z českých ulíc nikdy nebol sviežejší. Objav kombinácie plné farieb, vzorov aj voľných strihov

Výber outfitov zo slovenských a z českých ulíc nikdy nebol sviežejší. Objav kombinácie plné farieb, vzorov aj voľných strihov
Zdroj: Instagram/@maria.dusicka, @alexsedlackova
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Ak hľadáš módnu inšpiráciu na najbližšie týždne, potom si na správnom mieste. Ženy z našich končín majú najnovšie trendy v malíčku.

Najnovšie módne trendy majú Češky aj Slovenky naštudované do detailov a výsledkom sú kombinácie, ktorými sa môžeš inšpirovať.

Tentoraz sa môžeš tešiť na 10 outfitov plných farieb, vzorov aj voľných strihov, ktoré sú ako stvorené na nasledujúce obdobie. Na konci článku nájdeš anketu, v ktorej môžeš vybrať najzaujímavejší outfit zo slovenských a z českých ulíc za minulý mesiac. 

Odporúčané
Siluety tenisiek, ktoré budú v kurze navždy. Máš ich v zbierke?  Siluety tenisiek, ktoré budú v kurze navždy. Máš ich v zbierke? 27. mája 2022, 13:30

Andy  @andicsinger

tričko, nohavice & klobúk: Sézane, kabelka: Loewe

Andy je Slovenka, ktorá sa stala známou v Austrálii a dnes žije v Puglii, odkiaľ nás zásobuje množstvom skvelých outfitov. Andy nás tentoraz oslovila kombináciou elegantných nohavíc so zvonovým strihom s jednoduchým bielym tričkom a klobúkom. Prímorský look doplnila o slamenú kabelku z dielní módneho domu. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANDY CSINGER (@andicsinger)

Alexandra  @alexsedlackova

košeľa: Weekday, nohavice: Bershka, topánky: Birkenstock, kabelka: Fire & Glory

Ak patríš medzi našich pravidelných čitateľov, určite vieš, že Alexandru považujeme za jednu z najlepších módnych blogeriek z Česka a o svojom vkuse nás presvedčila aj počas mesiaca máj. Kombinácia pastelovej košele s krátkym strihom s voľnými nohavicami s populárnymi šľapkami Birkenstock je skvelá. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova)

Natália  @natykerny 

topánky: Birkenstock, klobúk: MCM

Natália ti ukáže, ako ľahko vytvoríš dokonalý jarno-letný outfit. V hlavnej úlohe sú voľné nohavice so zvonovým strihom a krátke tielko v čiernej farbe. Zvyšok outfitu patrí koženému klobúku s monogramom značky MCM, ktorý dodal kombinácii punc luxusu, a pohodlným šľapkám z dielní Birkenstock. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @natykerny

Karolína  @karolinawer

bunda: Ivana Mentlová, topánky: Nike, kabelka: Bottega Veneta

Široké rifle sú opäť v kurze. Minimálne v prípade, ak ich zladíš rovnako dobre ako Karolína. Nájdeš inšpiráciu v kombinácii s krátkym tričkom, nadrozmernou koženou bundou a teniskami Nike Dunk Low v bielom vyhotovení? Luxusná kabelka nie je nutnosť. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by K A R O L I N A (@karolinawer)

Vanda  @vandajanda

košeľa & nohavice: Mango 

Kanadský smoking v ružovom vyhotovení? Žiadny problém. Vanda má výrazný módny vkus, čo potvrdila aj týmto netradičným outfitom. Inšpiruješ sa touto extravagantnou kombináciou? 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by VANDA JANDA (@vandajanda)

Viktória  @viki.ortner

sako, košeľa, šortky & kabelka: Reserved

Viktória vyzerá fantasticky vo všetkom, čo si na seba oblečie, a výnimkou nebol ani sofistikovaný outfit z ľanových modelov, ktoré sú ako stvorené na jarné, respektíve letné obdobie plné slnka. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by VIKTORIA ORTNER (@viki.ortner)

Jana  @janatini

topánky: Alexander McQueen, kabelka: Marc Jacobs

Jana je stálica medzi slovenskými módnymi blogerkami, respektíve influencerkami, ktorá má jedinečný a neopozeraný vkus. Tentoraz stavila na kombináciu pohodlných nohavíc s vyšívaným vzorom v armádnej zelenej farbe s košeľou s odhaleným chrbtom. Pozitívne hodnotíme aj výber obuvi. Dávno sme nevideli outfit, v ktorom tenisky na platforme od Alexandra McQueena vyzerajú zaujímavo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jana Tomas (@janatini)

Tereza  @terihodanova

šaty: Nanushka, topánky: G. H. Bass & Co. 

Tereze dávame plný počet bodov za tento rebelský outfit, ktorému dominujú krátke šaty s dlhými rukávmi značky Nanushka. Kvalitná kožená bunda je vždy správna voľba a platí to aj v tomto prípade. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tereza Hodanova (@terihodanova)

Barbora  @barborafranekova

sveter: Toteme, nohavice: Zara, slnečné okuliare: Bottega Veneta

Ak by sme si mali vybrať len jednu Slovenku, ktorú môžeme sledovať na Instagrame a obdivovať jej vkus, voľba by bola jednoduchá. Barbora tentoraz zabodovala vďaka minimalistickému čiernemu outfitu, ktorý doplnila o kontrastné slnečné okuliare so športovým tvarom. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora Franekova (@barborafranekova)

Maria  @maria.dusicka

kabelka: Hèrmes, tenisky: New Balance

Ak sa ti nepáčilo, ako skombinovala široké rifle Karolína, inšpiráciu, veríme, nájdeš v tomto trendovom outfite, v ktorom sa predstavila Maria. Na prvý pohľad zvláštna súhra elegantného saka, voľných nohavíc a retro bežeckých tenisiek vyzerá v konečnom výsledku viac ako dobre. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Dušička (@maria.dusicka)

Anketa:
Koho outfit ťa zaujal najviac?
Andy
Alexandra
Natália
Karolína
Vanda
Viktória
Jana
Tereza
Barbora
Maria
Andy
17 %
Alexandra
3 %
Natália
9 %
Karolína
5 %
Vanda
12 %
Viktória
9 %
Jana
14 %
Tereza
5 %
Barbora
1 %
Maria
24 %
Odporúčané
Aktualizuj svoj šatník o najčerstvejšie tričká s krátkymi rukávmi od značiek Carhartt WIP, Heron Preston alebo MISBHV   Aktualizuj svoj šatník o najčerstvejšie tričká s krátkymi rukávmi od značiek Carhartt WIP, Heron Preston alebo MISBHV 21. mája 2022, 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia