Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2013 o 15:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Man of Steel vs Batman v novom filme Zacka Snydera!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pozdáva sa vám myšlienka legendárneho súboja Batman vs Superman? Snyder, Nolan a Goyer ju totižto do dvoch rokov sfilmujú!

Man of Steel vs Batman v novom filme Zacka Snydera!

Včerajší Comic-Con ma bohužiaľ minul. Niektorí ľudia už túto informáciu dostali v noci, iní, ako napr. ja, ktorí si klamne nahovárali, že ešte majú nejaký sociálny život a nesedia celé leto pri počítači a vyšli si von s kamarátmi, dostali dnes celkom veľký šok. Warner totižto oficiálne oznámil pokračovanie Man of Steel, v ktorom sa objaví Batman! 

Príbeh sa voľne inšpiruje komixom The Dark Knight Returns od Franka Millera! V ňom je Batman už na dôchodku a ľudia ho považujú za nebezpečného zločinca. Svoj kostým už na sebe dlho nemal, no špina" v Gothame ho prinútila znova sa pustiť do boja proti zločinu. Tu zasiahne Superman, ktorý ho má odpraviť zo sveta. Samozrejme môže MoS 2 prebrať len myšlienku boja Supermana a Batmana, nemusí nám ukázať starého netopiereho muža (v komikse je Bruce Wayne vyše 50-ročný dedulo), čo by bolo nelogické, keďže si otvárajú cestu k Justice League. Film sa začne natáčať na budúci rok, pričom Goyer a Snyder už vymýšľajú príbeh. Nolan tentokrát na film bude dohliadať ešte menej, keďže bude mať prácu na svojom sci-fi Interstellar. No to nie je od Warneru vôbec všetko!

Veci vo filmovom svete DC sa pohli a podľa zatiaľ neoficiálnych informácií (hoci im kľudne môžete veriť) sa dočkáme v roku 2016 Flasha a o rok na to zase tímovky Justice League! Čo si o tom myslíte? Spravil Warner chybu, že sa rozhodol milovaného Batmana predstaviť takto? Kto by si ho mal zahrať a aké iné filmy z DC ešte očakávate?

Man of Steel vs Batman v novom filme Zacka Snydera!
Domov
Zdieľať
Diskusia