Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2022, 18:07
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Film o Marilyn Monroe je najtvrdší, aký kedy Netflix natočil. Pre svoje sexuálne témy je obmedzený od 17 rokov

Film o Marilyn Monroe je najtvrdší, aký kedy Netflix natočil. Pre svoje sexuálne témy je obmedzený od 17 rokov
Zdroj: Netflix/United Artists/Michael Ochs Archives, Michael Ochs Archives/Getty Images/Stringer
FILMY A SERIÁLY BLONDE
Uložiť Uložené

Režiséra prekvapilo, ako tvrdo označili jeho film cenzori. Vyjsť by mal na Netflixe do niekoľkých mesiacov.

Režisér Andrew Dominic (Killing Them Softly) sa rozprával s reportérmi magazínu Vulture a reč padla aj na jeho zatiaľ nevydaný film Blonde, ktorý natočil ešte na jar 2021. Bude to biografia herečky Marilyn Monroe, ktorú si zahrala Ana de Armas (Blade Runner 2049, James Bond: No Time to Die).

Odporúčané
O čom bude film Avengers 5? Proti komu a čomu budú hrdinovia bojovať? O čom bude film Avengers 5? Proti komu a čomu budú hrdinovia bojovať? 11. mája 2022, 12:30

Blonde je prvým filmom od Netflixu, ktorý má vekové obmedzenie NC-17, takže ho môžu vidieť len ľudia nad 17 rokov.  O obmedzeniach rozhoduje organizácia MPAA (Motion Picture Association). Horory či filmy s nahými hercami majú spravidla obmedzenie R a sú prístupné aj pre ľudí do 17 rokov, ale v sprievode rodičov.

Obmedzenie prekvapilo aj samotného režiséra, ktorý povedal, že podľa neho jeho film urazí množstvo ľudí. Režisér si totiž nekládol servítku pred ústa a podľa vlastných slov natočil ozaj „šťavnatý“ film, v ktorom sa snažil autenticky zobraziť život, kariéru a sexizmus v živote Marilyn Monroe.

Film by mal vyjsť v septembri 2022. 

Domov
Zdieľať
Diskusia