Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2022, 14:07
Čas čítania 0:39
Jakub Paulík

Daniel Radcliffe je na nerozoznanie od bláznivého Weirda Ala Yankovica. Paroduje Madonnu, Eminema či Michaela Jacksona

FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA WEIRD: THE AL YANKOVIC STORY
Uložiť Uložené

Herec, ktorého preslávil Harry Potter, si natáčanie užíval.

Seriálový režisér Eric Appel si zobral na starosť životopisný film o satirickom hudobníkovi Alovi Yankovicovi, ktorý má prezývku Weird Al. Okrem iného sa preslávil parodovaním známych hviezd, ako napríklad Eminema, Michaela Jacksona či Madonny, informuje Screenrant.

Postavu Ala Yankovica si vo filme zahral Daniel Radcliffe a v prvom traileri na Weird: The Al Yankovic Story budeš môcť počuť jeho verziu známej Madonninej skladby Like a Virgin. Natáčanie trvalo 18 dní. Počas nich mal Radcliffe poruke Ala Yankovica, od ktorého sa mohol učiť. Svoju skúsenosť opísal ako „šialenú“.

Upútavka pôsobí zábavným dojmom a ukázala nám Daniela Radcliffa nielen na pódiu, ale aj v súkromí. Vo filme si popovú kráľovnú Madonnu zahrala talentovaná Evan Rachel Wood a ako wrestler Hulk Hogan sa predstaví James Preston Rogers.

V životopisnej snímke ďalej uvidíme hercov ako Julianne Nicholson, Rainn Wilson, Toby Huss a ďalších. Scenár okrem režiséra Erica Appela napísal aj samotný Weird Al Yankovic. Film bude streamovaný na The Roku Channel. Dátum streamovacej premiéry zatiaľ nie je známy.

Domov
Zdieľať
Diskusia