Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2022, 18:00
Čas čítania 1:19
Martin Adam Pavlík

Marilyn Manson opäť znepríjemňuje život herečke z Game of Thrones Esme Bianco. „Nezastaví sa pred ničím,“ tvrdí

Marilyn Manson opäť znepríjemňuje život herečke z Game of Thrones Esme Bianco. „Nezastaví sa pred ničím,“ tvrdí
Zdroj: Rich Fury/Getty Images
ZAUJÍMAVOSTI MARILYN MANSON SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Herečka podnikla ďalšie právne kroky voči Mansonovi.

Koncom minulého roka sme ťa informovali o tom, že u speváka Marilyna Mansona vykonala polícia raziu v súvislosti s obvineniami jeho bývalých partneriek zo sexuálneho násilia a týrania. V ďalšom článku sme ti priblížili podrobnosti o tom, akých skutkov sa Manson, vlastným menom Brian Warner, údajne dopustil.

Medzi obeťami jeho násilného správania bola okrem herečky Evan Rachel Wood aj ďalšia herečka Esme Bianco, ktorú si môžeš pamätať napríklad zo seriálu Game of Thrones. Ako píše Rolling Stone, kontroverzný spevák herečke znepríjemňuje život aj naďalej. 

Bianco uviedla, že Manson sa tým, že presvedčil metalovú kapelu Deftones, aby ju vystrihli z videa, na ktorom spolupracovali, postaral o to, aby prišla o nemalú časť financií. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Esmé Bianco (@esmebianco)



Podľa návrhu podaného v stredu na okresnom súde Spojených štátov amerických pre centrálny okres Kalifornie sa Esme Bianco zúčastnila na nakrúcaní videa, ktoré sa malo použiť ako vizuálny materiál v čase aktuálneho turné kapely. Skupiny bežne svoje koncerty dopĺňajú o obrazový materiál a Deftones nie sú výnimkou.

Esme Bianco vraj očakávala ekonomický prínos z výraznej publicity prostredníctvom celosvetového turné kapely a príležitosť pokračovať v práci s veľmi vyhľadávaným kreatívnym riaditeľom, ktorý na projekt dozeral. Avšak po tom, čo kapelu konfrontoval spevák Marilyn Manson, Deftones sa ju rozhodli z nakrúteného materiálu vystrihnúť, a teda časť, kde Bianco vystupuje, na turné nepoužiť. 


Herečka sa tak opäť právne bráni. Podľa jej slov spáchal Manson protiprávny čin, ktorý vraj narušil vzťah medzi Bianco a skupinou Deftones. Podľa Rolling Stone jej právnik tvrdil, že údajné zasahovanie Mansona do pracovných záležitostí herečky je iba pokračovaním jeho úsilia umlčať ju prostredníctvom hrozieb, zastrašovania a nátlaku.

„Pokračovaním v ohrozovaní mojich kariérnych príležitostí Warner opäť demonštruje, že ani uprostred trestného vyšetrovania a občianskeho súdneho sporu sa nezastaví pred ničím v snahe umlčať svoje obete,“ povedala Bianco.

„Spolupráca tých, ktorí umožňujú tieto zastrašovacie taktiky, ukazuje, prečo tí, čo prežili, tak váhajú, či sa prihlásia. Ak sa tí, ktorí majú moc postaviť sa násilníkom, rozhodnú neurobiť to, obete zostanú sami,“ dodala.

Domov
Zdieľať
Diskusia