Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2022 o 22:03
Čas čítania 1:12
Dominik Vetrák

Rýchlo a zbesilo 10 prišlo o režiséra len niekoľko dní po začiatku natáčania

Rýchlo a zbesilo 10 prišlo o režiséra len niekoľko dní po začiatku natáčania
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 10
Uložiť Uložené

Režisér bude na filme pracovať ako producent, no zatiaľ sa nevie, kto ho nahradí.

Režisér Justin Lin oznámil, že končí ako režisér filmu Rýchlo a zbesilo 10. Stalo sa tak len niekoľko dní po začiatku natáčania. Ako dôvod uviedol, že s ďalšími tvorcami, respektíve štúdiom Universal sa nedohodol na kreatívnych rozhodnutiach o smerovaní filmu.

Ľudia na internete už začali špekulovať, že režisér sa mohol pohádať s hercom a producentom Vinom Dieselom, ktorý pri tvorbe filmov z tejto série rozhoduje o dôležitých veciach. 

Vin Diesel totiž nedávno zverejnil príspevok, v ktorom prezradil, že v scenári chýbala postava menom Mia v podaní herečky Jordany Brewster, a teda filmová manželka Briana, ktorého hral zosnulý herec Paul Walker. Vin Diesel sa postaral o to, aby sa do scenára a filmu dostala, čo mohlo zapríčiniť problémy s režisérom. 

Odporúčané
Tip na seriál: Tokyo Vice od HBO Tip na seriál: Tokyo Vice od HBO 23. apríla 2022 o 11:30

Zaujímavé je aj video, ktoré pred pár dňami pridal sám Vin Diesel na svoj Instagram. Hovorí tam s režisérom Justinom Linom a nabáda ho, aby film vychválil. Režisér však pôsobí napäto a neprirodzene. Presvedč sa sám. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Rýchlo a zbesilo 10 sa do kín dostane 19. mája 2023 a okrem predošlých postáv sa vráti aj Charlize Theron ako záporáčka Cipher. Doplní ju herec Jason Momoa, ktorý bude zrejme jej parťákom a bude bojovať proti partii okolo postavy Dominica Toretta. Štúdio zatiaľ neoznámilo, kto nahradí Justina Lina, no dovtedy bude štáb natáčať scény, ktoré má na starosti druhá, vedľajšia jednotka štábu.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Filmy totiž zvyknú natáčať tak, že režisér natáča so svojím štábom hlavné scény s hercami a zábery na krajinu či menšie akčné scény zvykne natáčať druhý štáb, aby štúdio ušetrilo čas a peniaze. 

Justin Lin natočil Rýchlo a zbesilo 4, 5, 9 a mal natočiť aj desiatu a poslednú jedenástu časť. Stojí za prerodom série z akčných pretekov na blockbusterovú sériu. Na filme ostáva pracovať ako producent. 

Domov
Zdieľať
Diskusia