Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2022, 21:58
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Chris Evans loví Ryana Goslinga. Akčný film The Gray Man je najdrahšou snímkou od Netflixu

Chris Evans loví Ryana Goslinga. Akčný film The Gray Man je najdrahšou snímkou od Netflixu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE GRAY MAN
Uložiť Uložené

The Gray Man bude na Netflixe premiérovať v júli 2022.

The Gray Man je doposiaľ najdrahším filmom od Netflixu. Streamovaciu spoločnosť Netflix údajne stojí 200 miliónov dolárov. Natočili ho bratia Russovci, ktorí predtým režírovali Avengers: Infinity War a Endgame. Ide o špionážny akčný triler odohrávajúci sa vo viacerých krajinách vrátane Česka. Hollywoodsky štáb v Prahe natáčal dlhé obdobie, o čom svedčia aj mnohé zábery z natáčania.

Odporúčané
5 najlepších nových filmov v kinách (Program na máj) 5 najlepších nových filmov v kinách (Program na máj) 26. apríla 2022, 10:30

Príbeh je založený na románe Marka Greaneyho z roku 2009. Hlavnou postavou je takzvaný Gray Man aka Court Gentry, bývalý agent CIA a nájomný vrah na voľnej nohe. Hrá ho Ryan Gosling (La La Land). Proti nemu sa postaví ďalší agent a jeho bývalý kolega Lloyd Hansen v podaní Chrisa Evansa (Captain America). Tvorcovia dúfajú, že sa z filmu stane úspešná akčná séria. 

Nižšie sa môžeš pozrieť na nové obrázky z filmu. The Gray Man totiž na Netflixe premiéruje už 22. júla, pričom vo vybraných kinách v USA sa bude dať pozrieť už od 15. júla. Okrem Evansa a Goslinga si zahrali aj Ana de Armas (James Bond: No Time To Die), Jessica Henwick (Matrix 4), Wagner Moura (Narcos) či Billy Bob Thornton (Fargo).

The Gray ManThe Gray ManThe Gray ManThe Gray Man
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia